Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βγήκε η... σκούπα του Τεν Χαγκ - Τέλος και ο Λίνγκαρντ μετά τον Πογκμπά

Η σκούπα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βγει για τα καλά, αφού μετά τον Πολ Πογμπά και ο Τζέσι Λίνγκαρντ θα αποτελέσει παρελθόν…

Από τα 8 του έπαιξε ποδόσφαιρο φορώντας τη φανέλα των ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έζησε μία ολόκληρη ζωή εκεί, έως τα 29 του, με παρενθέσεις τους δανεισμούς σε Λέστερ, Μπέρμιγχαμ, Μπράιτον, Ντέρμπι αλλά και τν πιο πρόσφατο πέρσι στην Γουέστ Χαμ.

Από το 2015 καθιερώθηκε στους κόκκινους διαβόλους έχοντας ενεργό ρόλο αλλά και ένα από τα σημαντικότερα γκολ, καθώς ήταν ο άνθρωπος που χάρισε στην ομάδα το τελευταίο της FA Cup, σκοράροντας στην παράταση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας το 2016.

Η Γιουνάιτεντ του ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του, αφού μετά από δύο δεκαετίες στο ρόστερ της σημείωσε 232 συμμετοχές και 35 γκολ, ενώ φόρεσε το εθνόσημο της Αγγλίας άλλες 32 φορές.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Έρικ Τεν Χαγκ ξεκινάει να λύσει τον γρίφο του ρόστερ της επόμενης χρονιάς για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρώτα από όλα ξεκαθαρίζοντας τα δεδομένα με τα ενεργά συμβόλαια. Πογκμπά και Λίνγκαρντ έμοιαζαν ξένα σώματα για διαφορετικούς λόγους από την ομάδα και ο Ολλανδός ψάχνει κάτι διαφορετικό, ενώ παρελθόν αποτελεί από τον σύλλογο και ο Έντισον Καβάνι…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News