ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1-0: Λύτρωση με Ράσφορντ στο 90+4'

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1-0: Άλλη μία κάκιστη εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που λυτρώθηκε από το γκολ του Ράσφορντ στο 90+4′ για να επικρατήσει 1-0 της Γουέστ Χαμ.

Άλλη μία κάκιστη εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που λυτρώθηκε από το γκολ του Ράσφορντ στο 90+4′ για να επικρατήσει 1-0 της Γουέστ Χαμ.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες ήξερε τα λημέρια του «Ολντ Τράφορντ» και η Γουέστ Χαμ σταμάτησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χαρακτηριστική ευκολία, για 94′ λεπτά, αλλά ο Μάρκους Ράσφορντ είπε την τελευταία λέξη του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Ράνγκνικ δεν είχε τρόπο να δημιουργήσει με ευκολία στιγμές έξω από την περιοχή του Αρεολά, αλλά η παρέμβαση του Γερμανού με τον δεύτερο επιθετικό στο παιχνίδι, γεμίζοντας την περιοχή των «σφυριών» ήταν καθοριστική.

Ο Καβάνι ήρθε να κάνει την ασίστ, στον έτερο που πέρασε ως αλλαγή, Μάρκους Ράσφορντ και ο Άγγλος επιθετικός έδωσε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του, για την κούρσα της 4άδας.

Όλα μηδέν στο ημίχρονο…

Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση, η Γιουνάιτεντ έψαχνε τους τρόπους να βρει διάδρομο προς την περιοχή των φιλοξενούμενων. Η πρώτη σημαντική απόπειρα των «κόκκινων διαβόλων» ήρθε στο 20′, με τον Μπρούνο να σημαδεύει την περιοχή αλλά τον Ρονάλντο να μην μπορεί να κάνει επαφή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το ημίχρονο… έσβησε με μοναδική αξιοσημείωτη φάση από εκεί και έπειτα μία «βουτιά» του CR7 στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Ζούμα, αλλά τον Μος να δίνει συνέχεια στην αναμέτρηση.

Μετά από 49′ αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την καλύτερή της στιγμή, όταν ο Φρεντ πάτησε περιοχή αλλά το σουτ του με το αριστερό εξουδετερώθηκε από τον Αρεολά! Από την άλλη ο Ντε Χέα απειλήθηκε για πρώτη φορά μετά από 54 λεπτά, όταν ο Μπόουεν είδε την μπάλα στα πόδια του μετά από εκτέλεση κόρνερ, με το σουτ του να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Ισπανού.

Η ομάδα του Ράνγκνικ κατάφερε να ασκήσει περισσότερη πίεση στην αντίπαλη περιοχή, όμως η κεφαλιά του Βαράν στο 58′ και το σουτ του Μπρούνο στο 79′ πέρασαν εκτός και σε open play οι «διάβολοι» δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν με ευκολία. Οι δύο γραμμές άμυνας του Μόγιες ήταν ικανές να σταματήσουν τις εμπνεύσεις της Γιουνάιτεντ.

Η τελευταία… σφαίρα στον Ράσφορντ

Μάλιστα ο Σούτσεκ είχε και πολύ σημαντική ευκαιρία να δώσει το γκολ της απόδρασης στη Γουέστ Χαμ, αλλά η κεφαλιά του στο 87ο λεπτό πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ντε Χέα, αλλά ο Μάρκους Ράσφορντ που πέρασε ως αλλαγή είχε την… τελευταία σφαίρα του παιχνιδιού, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Καβάνι στο 90+4′ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει στην ομάδα του το τρίποντο. Η πίεση της Γιουνάιτεντ με τους δύο φορ στην περιοχή ήταν το «κλειδί» για να φύγουν οι «κόκκινοι διάβολοι» νικητές από το γήπεδό τους.

Ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλό, Μαγκουάιρ, Βαράν, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (82′ Καβάνι), Γκρίνγουντ (82′ Μαρσιάλ), Ελάνγκα (62′ Ράσφορντ), Μπρούνο Φερνάντεζ, Κριστιάνο Ρονάλντο

Γουέστ Χαμ: Αρεόλα, Κουφάλ (70′ Φρέντερικς), Ντόουσον, Ζούμα, Κρέσγουελ, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν, Φορνάλς, Λαντσίνι, Μικαέλ Αντόνιο

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News