Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην τελευταία επίσκεψη του Ρονάλντο στο «Άνφιλντ» υπήρχαν... Τέβεζ και Ιτάνζ!

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην τελευταία επίσκεψη του Ρονάλντο στο «Άνφιλντ» υπήρχαν… Τέβεζ και Ιτάνζ! Ποιοι έπαιζαν στις δύο ομάδες το 2007

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Άνφιλντ» με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ για ματς της Premier League, θα κριθεί από τον ίδιο μετά την τραγική είδηση του χαμού ενός από τα δίδυμα που έφερε στον κόσμο η σύντροφός του Χεορχίνα.

Αν τελικά ο Πορτογάλος επιλέξει να αγωνιστεί σε αυτό το πολύ κρίσιμο για την ομάδα του παιχνίδι, θα είναι η πρώτη του εμφάνιση στο «Άνφιλντ» έπειτα 15 χρόνια για παιχνίδι πρωταθλήματος.

Στην τελευταία του χρονιά με τους «κόκκινους διαβόλους», τη σεζόν 2008-09, έλειψε από το ματς λόγω διαστρέμματος. Την αμέσως προηγούμενη έπαιξε και στα 90 λεπτά ενός αγώνα όπου η Γιουνάιτεντ νίκησε με 1-0 με γκολ του Κάρλος Τέβεζ στις 16 Δεκεμβρίου του 2007.

Από τις 16άδες των δύο ομάδων εκείνου του αγώνα, ο CR7 δεν θα βρει κανέναν απέναντί του, αφού δεν υπάρχει ούτε ένας που συνεχίζει σε Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Γιουνάτεντ.

«Ελληνική» πινελιά εκείνου του αγώνα η παρουσία του μετέπειτα τερματοφύλακα της Καβάλας, του Ατρομήτου και του ΠΑΟΚ, Σαρλ Ιτάνζ στον πάγκο των «κόκκινων».

Για την ιστορία οι ενδεκάδες των δύο ομάδων σε εκείνο το παιχνίδι:

Λίβερπουλ (Μπενίτεθ): Ρέινα, Ρίισε, Χίπια, Κάραγχερ, Αρμπελόα, Μαστσεράνο, Τζέραρντ, Κιούελ, Μπεναγιούν, Τόρες, Κάουτ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Φέργκιουσον): Φαν ντερ Σαρ, Εβρά, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Μπράουν, Χάργκριβς, Άντερσον, Ρονάλντο, Ρούνεϊ, Τέβεζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθλητικές μεταδόσεις (19/4): Το μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας, μιλανέζικο Coppa Italia και πλέι οφ στη EuroLeague

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News