Κριστιάνο Ρονάλντο: Σπάει κινητό πιτσιρικά που είναι αυτιστικός - Η συγγνώμη και το επίμαχο βίντεο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σπάει κινητό πιτσιρικά που είναι αυτιστικός – Η συγγνώμη και το επίμαχο βίντεο.

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, τα έβαλε με έναν πιτσιρικά και πλέον ζητά συγγνώμη. Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου δείχνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σπάει κινητό φίλου της Έβερτον, μετά την ήττα της ομάδας του.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπου αυτή που αντιμετωπίζουμε. Παρόλα αυτά, πρέπει πάντα να δείχνουμε σεβασμό και υπομονή και να είμαστε πρότυπα για όλους τους νέους που αγαπούν το ωραίο παιχνίδι»», είναι η τοποθέτηση του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα social media.

Ο Πορτογάλος σταρ συνέχισε: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, ει δυνατόν, να προσκαλέσω τον συγκεκριμένο φίλαθλο να δει ένα παιχνίδι στο Ολντ Τραφορντ, ως ένδειξη fair play και ευγενούς άμιλλας».

 

 

Σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του Τζέικ στη Liverpool Echo, πρόκειται για πιτσιρικά, ο οποίος είναι αυτιστικός και πάσχει από δυσπραξία. Μάλιστα επρόκειτο για τον πρώτο αγώνα που παρακολούθησε στο γήπεδο ο μικρός Τζέικ.

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε ότι εξετάζει το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για να διαπιστώσει εάν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο διέπραξε παράβαση χτυπώντας το χέρι ενός νεαρού φιλάθλου, με συνέπεια να του πέσει και να σπάσει το κινητό του τηλέφωνο, μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0 στην Έβερτον.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ είπε: «Καθώς οι παίκτες έφευγαν από το γήπεδο στις 14.30, αναφέρθηκε ότι ένα αγόρι δέχθηκε επίθεση από έναν από τους φιλοξενούμενους παίκτες καθώς έφευγαν από τον αγωνιστικό χώρο. έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και οι αξιωματικοί συνεργάζονται επί του παρόντος με την ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον για να ελέγξουν το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες μαρτύρων για να διαπιστώσουν εάν έχει σημειωθεί παράβαση».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News