ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Οι πέντε πιθανοί προορισμοί του το καλοκαίρι

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, αυτοί είναι οι 5 πιθανοί προορισμοί, σε περίπτωση που τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελέσει παρελθόν από τη Γιουνάιτεντ και την Premier League:

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα εγκαταλείψει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, εάν η ομάδα του δεν προκριθεί στο Champions League, όπως αποκάλυψε -ξανά- εχθές η Sun. Ο Πορτογάλος σταρ δεν κρύβει τη δυσαρέκειά του για την πορεία των «Κόκκινων Διαβόλων», ενώ εχθές αντέδρασε άσχημα στην επιλογή του Ραλφ Ράνγνικ να τον κάνει αλλαγή στον αγώνα με την Μπρέντφορντ για την Premier League. 

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, αυτοί είναι οι 5 πιθανοί προορισμοί, σε περίπτωση που τελικά ο CR7 αποτελέσει παρελθόν από τη Γιουνάιτεντ και την Premier League:

Παρί Σεν Ζερμέν:

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι η γαλλική ομάδα, που αρέσκεται και έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει… συλλογή αστέρων, θα μπορούσε να στοχεύσει σε μια κίνηση για τον Ρονάλντο, που θα τον έφερνε συμπαίκτη με τον μακροχρόνιο αντίπαλό του, Λιονέλ Μέσι.  Ο σύλλογος δεν έχει κατακτήσει ακόμη το Champions League που τόσο απεγνωσμένα λαχταράει, αλλά ο συνδυασμός του Ρονάλντο με τον Μέσι θα μπορούσε να είναι το τελευταίο κομμάτι στο παζλ.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η άλλοτε ομάδα του Ρονάλντο είναι πάντα στο προσκήνιο σε ό,τι αφορά το μέλλον του. Ο Πορτογάλος επιθετικός πέτυχε 450 γκολ σε 438 παιχνίδια με τη φανέλα της «Βασίλισσας» κατά τη διάρκεια της εννιάχρονης θητείας του στον σύλλογο. 

Μπαρτσελόνα

Η επί σειρά ετών «αιώνια αντίπαλος» του Ρονάλντο, έχει ανάγκη από έναν σκόρερ και ο πρόεδρος της ομάδας Τζουάν Λαπόρτα, έχει ήδη προαναγγείλει ότι “η Μπάρτσα επέστρεψε”, όταν τοποθετήθηκε αναφορικά με το ενδιαφέρον για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Τσάβι αναζητά ηγέτες, που να δώσουν ξανά τη λάμψη και τους τίτλους των προηγούμενων ετών, στην καταλανική ομάδα. 

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Ρονάλντο θα μπορούσε να κάνει δύο κινήσεις- επιστροφές με γνώμονα το συναίσθημα, σε δύο χρόνια, εάν αποφασίσει να επιστρέψει την… οικογένειά του, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα. Άλλωστε αυτή είναι και η επιθυμία της αγαπημένης του μητέρας, Ντολόρες, τη γνώμη της οποίας έχει δείξει ότι υπολογίζει πολύ. Ο CR7 ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της πατρίδας του και έκανε μόλις 25 εμφανίσεις για τον σύλλογο, πριν υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2003.  

Ίντερ Μαϊάμι

Ο Πορτογάλος σταρ θα μπορούσε να αποφασίσει να αφήσει το βροχερό Μάντσεστερ για το ηλιόλουστο Μαϊάμι στο τέλος της σεζόν.  Ο Ρονάλντο εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2003 αμέσως μετά την αναχώρησή του Ντέιβιντ Μπέκαμ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Άγγλος άλλοτε διεθνής αστέρας είναι ιδιοκτήτης της ομάδας του MLS, η οποία πάντα καραδοκεί για υπογραφές διάσημων παικτών. 

Κι εάν κάποια από αυτά τα σενάρια φαντάζουν… επιστημονικής φαντασίας, τα τελευταία χρόνια, το μεταγραφικό παζάρι, έχει αποδείξει ότι δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα. Το απέδειξε και ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο το απερχόμενο καλοκαίρι, με το χρονικό της επιστροφής του στην Premier League, έστω κι αν χρειάστηκε να βάλει το… χεράκι του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News