Κριστιάνο Ρονάλντο: Χάνει εκατομμύρια από τις αποτυχίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκανε την σεζόν που ονειρευόταν πως θα κάνει αφού αποκλείστηκε από όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μείνει πολύ πίσω στην Premier League, κάτι που δεν της επιτρέπει να δικεδικήσει το πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι που μας πέρασε επέστρεψε στην ομάδα που έφτιαξε το όνομά του με σκοπό να συνεχίσει να χτίζει τον μύθο του. Μάλιστα για τον σκοπό αυτό απαρνήθηκε στα 31 εκτα. ευρώ τον χρόνο που λάμβανε για τα 20 εκτα. που του έδωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Για να μπορέσει η Γιουνάιτεντ να πλησιάσει το ποσό αυτό, έβαλε στο συμβόλαιο του Πορτογάλου κάποιες ρήτρες και μπόνους επίτευξης προσωπικών αλλά και συλλογικών στόχων. Μόνο που η Γιουνάιτεντ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο κάτι που επηρέασε και τα χρήματα που ήταν να λάβει ο 37χρονος.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που η ομάδα του έφτανε μέχρι τον τελικό του Champions League θα καρπωνόταν τρία εκατ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση που κατακτούσε το τρόπαιο θα έπαιρνε 1.8 ακόμα. Στα 1.2 έφτανε η κατάκτηση της Premier League.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News