ΣΤΙΒΕΝ TZEΡΑΡΝΤ: Γιατί έφυγε «μαινόμενος» από το «Άνφιλντ» (vid)

Ο Στίβεν Τζέραρντ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία μετά την ήττα 1-0 της Άστον Βίλα από τη Λίβερπουλ.

Στην ιστορική επιστροφή του Στίβεν Τζέραρντ στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη (1-0) απέναντι στην Άστον Βίλα. Το ματς κρίθηκε από ένα πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Μο Σαλάχ.

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ που αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Λίβερπουλ κατά την εμφάνισή του στο «Άνφιλντ», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Νομίζω ότι η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη αλλά τη συγκρατήσαμε για μεγάλες περιόδους. Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε από ένα πέναλτι. Υπήρχαν δύο περιπτώσεις πέναλτι στο παιχνίδι, η Λίβερπουλ πήρε το δικό της – αν δειτε, ο Σαλάχ κάνει πρώτος φάουλ στον Μινγκς.

Αν ένα χέρι πάει οπουδήποτε κοντά στον Άλισον, είναι φάουλ. Γιατί λοιπόν δεν δίνεται φάουλ και στη φάση με τον Ντάνι Ινγκς; Είναι οι ερωτήσεις που θα ήθελα να απαντήσω, αλλά δεν μπορώ να τις απαντήσω αυτή τη στιγμή».

Από την πλευρά ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε για τον προπονητή της Άστον Βίλα: «Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι προφανώς καλός προπονητής. Είναι πραγματικά περίεργο όταν συναντηθήκαμε πριν από το παιχνίδι. Πολλοί από το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου ένιωσαν περίεργα…Δεν θα είμαι εδώ για πάντα, οπότε θα ήθελα να είμαι ο Στίβι! Αλλά όχι, δεν ένιωσα πίεση σήμερα» είπε.

Ενώ ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ συμπλήρωσε:

«Ναι, άξιζε αυτή την υποδοχή. Ο Τζέραρντ είναι η Λίβερπουλ. Όταν σκέφτεσαι τη Λίβερπουλ, το μυαλό σου πάει σε αυτόν. Ήταν συναισθηματικός για εκείνον, δεν νομίζω ότι μπορεί να το αρνηθεί. Είναι θρύλος και πάντα θά είναι ευπρόσδεκτος εδώ. Ήταν καλό που τον είδα πίσω (στο Άνφιλντ)».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News