ΣΑΝΤΙΟ ΜΑΝΕ: Χάνει το παιχνίδι με τη Γουινέα λόγω χτυπήματος στο κεφάλι

ΣΑΝΤΙΟ ΜΑΝΕ: Απών στην αναμέτρηση της Σενεγάλης απέναντι στην Γουινέα, για τα προημιτελικά του Copa Africa, τίθεται ο Σαντιό Μανέ λόγω χτυπήματος στο κεφάλι…

Απών στην αναμέτρηση της Σενεγάλης απέναντι στην Γουινέα, για τα προημιτελικά του Copa Africa, τίθεται ο Σαντιό Μανέ λόγω χτυπήματος στο κεφάλι…

Ο παίκτης της Λίβερπουλ, σε μία εναέρια σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακα του Πράσινου Ακρωτηριού στο πλαίσιο της φάσης των «16» της διοργάνωσης, τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Αν και οι εξετάσεις του ήταν καθαρές, ο παίκτης βγήκε τέθηκε εκτός αποστολής της εθνικής του ομάδας, στον αγώνα με τη Γουινέα, για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. 

Από τη μεριά της η ομοσπονδία της Σενεγάλης με ανακοίνωσή της προσπάθησε να καθησυχάσει τους πάντες γράφοντας πως: «Όλα τα συμπρώματα που είχε ο παίκτης στον αγωνιστικό χώρο δεν υπάρχουν πια. Η κατάσταση του χρήζει παρακολούθηση. Είναι καλά και η ακτινογραφία του ήταν καθαρή». 

Ο παίκτης με τη σειρά, για να ηρεμήσει του υποστηρικτές του, αλλά και τους φιλάθλους της Λίβερπουλ έβγαλε φωτογραφία με τον τερματοφύλακα του Πράσινου Ακρωτηριού, φωτογραφία η οποία δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Copa Africa στο Twitter.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News