Λίβερπουλ: Πολλές ομάδες θέλουν τον Τσιμίκα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Liverpool Echo», αρκετές ομάδες της Premier League έχουν εκφράσειτο ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, ελπίζοντας πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τους ρεντς, έστω με τη μορφή δανεισμού.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει βρει τον εαυτό του στην Λίβερπουλ, με τον Έλληνα διεθνή να αποσπά τα καλύτερα σχόλια σε κάθε του εμφάνιση.

Ο Τσίμι έχει παρουσιάσει μία τεράστια εξέλιξη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να του δίνει «ψήφο» εμπιστοσύνης. Όπως είναι φυσικό, ο «Greek scouser» έχει συγκεντρώσει πάνω του πολλά… βλέμματα, με τις ομάδες να καραδωκούν ώστε να τον αρπάξουν από τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Liverpool Echo», αρκετές ομάδες της Premier League έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, ελπίζοντας πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τους ρεντς, έστω με τη μορφή δανεισμού.

Από την πλευρά του, ο αγγλικός σύλλογος, έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν σκοπεύει να δώσει τον Τσίμι, ο οποίος πλέον αποτελεί βασικό κομμάτι του ρόστερ και άξιο αντικαταστάτη του Ρόμπερτσον.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News