Λίβερπουλ: Το πιο… άκυρο πέναλτι της σεζόν στην Premier League

O Γιουράι Κούτσκα διεκδικεί από το μεσημέρι του Σαββάτου τον τίτλο του θύτη του πιο… άκυρου πέναλτι της σεζόν στην Premier League.

Με τα φίδια να ζώνουν τους φίλους της Λίβερπουλ στις εξέδρες του «Άνφιλντ» (καθώς το ρευστό 1-0 άφηνε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο γκέλας για τους «κόκκινους» του Κλοπ) και τη Γουότφορντ να εκμεταλλεύεται την απόφαση του Γερμανού να ξεκουράσει βασικά του στελέχη ενόψει του Γολγοθά του Απριλίου, ο Σλοβάκος μέσος της ομάδας του Χόντγκσον βρήκε έναν, ομολογουμένως, παράδοξο τρόπο να λύσει το γόρδιο δεσμό.

H Λίβερπουλ, ο Κούτσκα και η… Wrestlmania! 

Στο 86ο λεπτό ο Χέντερσον εκτέλεσε κόρνερ στα καρέ του Φόστερ κι ενώ η μπάλα «ταξίδευε» προς το πρώτο δοκάρι… στην απέναντι πλευρά της εστίας ο Κούτσκα επέλεξε να τιμήσει τη WRESTLEMANIA 38, άρπαξε και με τα δύο του χέρια τον Ζότα και με μια εντυπωσιακή λαβή τον γκρέμισε στο χορτάρι.

Η φάση, όπως ήταν λογικό, διέλαθε αρχικά της προσοχής του διαιτητή Στιούαρτ Άτγουελ, αλλά με την υπόδειξη του VAR καταλογίστηκε το σωστό πλην… κουφό πέναλτι με το οποίο ο Φαμπίνιο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και έδωσε συνέχεια στον ξέφρενο καλπασμό της Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News