ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: O Όλντριτζ «αποθεώνει» τον Τσιμίκα - «Πρέπει να ευχαριστούμε τον Κώστα»

Ο βετεράνος επιθετικός της Λίβερπουλ, Τζον Όλντριτζ, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην Λίβερπουλ για το ταλέντο του, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δείχνει όλο και πιο συχνά την επιστοσύνη του στον Έλληνα διεθνή.

Φυσικά, οι εμφανίσεις του Τσίμι δεν περνούν απαρατήρητες, με τον παλαίμαχο άσο των «ρεντς», Τζον Όλντριτζ, να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα. Ο βετεράνος επιθετικός της Λίβερπουλ, πλέον γράφει διάφορα κείμενα για την ομάδα στη «Liverpool Echo», με το πιο πρόσφατο να είναι «ωδή» στα ταλέντο του Τσιμίκα.

Αναλυτικά όσα έγραψε

«Ο Άντι Ρόμπερτσον επέστρεψε στα καλύτερά του με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Πέρασε από μία περίοδο νωρίτερα στη σεζόν όπου δεν ήταν ακριβώς στο ανώτατο επίπεδό του, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν σπουδαία διαχείριση από τον Γιούργκεν Κλοπ. Επιτρέποντας στον Κώστα Τσιμίκα να αγωνιστεί σε μερικά παιχνίδια ώθησε τον Ρόμπο. Οι παίκτες είναι απλοί άνθρωποι και όλοι περνάμε από κακές φάσεις ως ποδοσφαιριστές, όπου η αυτοπεποίθηση εξαφανίζεται. Με τον Άντι, δεν ξέρουμε τι συνέβη. Αλλά το ξεπέρασε και είναι εκπληκτικός στα τελευταία παιχνίδια», έγραψε αρχικά ο Ιρλανδός.

«Η σέντρα του για τον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ ήταν ίσως η καλύτερη μπαλιά που έχω δει τη φετινή σεζόν από οποιονδήποτε. Είναι εκπληκτικός. Παίζει με τον τρόπο της Λίβερπουλ και όπως έκανε ο Τζόι Τζόουνς, θα περάσει και μέσα από τοίχο για σένα. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Κώστα γι’ αυτό επίσης, επειδή πίεσε τον Ρόμπερτσον στα όριά του. Ακριβώς γι’ αυτό η Λίβερπουλ κέρδιζε τόσα πολλά τρόπαια, πάντα είχε άτομα στον πάγκο για να πιέζουν τους βασικούς να κρατήσουν τη θέση τους», κατέληξε ο Όλντριτζ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News