Λίβερπουλ: Κι όμως, αυτός δεν είναι ο... πρώτος τελικός Champions League του Τσιμίκα

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν πάντα ένα μεγάλο μου όνειρο. Όταν παίζαμε στις αλάνες, πάντα έλεγα ότι παίζουμε στον τελικό του Champions League. Πραγματικά ανυπομονώ για αυτόν τον αγώνα», δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ ενόψει του αποψινού τελικού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, MEGA). 

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, περιέγραψαν τα συναισθήματά τους για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σε ένα συγκινητικό βίντεο, που ανήρτησε το κλαμπ. 

«Οι οπαδοί της ομάδας, μας δίνουν τα πάντα, όταν τους ακούμε, το συναίσθημα είναι ανεκτίμητο. Το «Red Wall»…!», τόνισε ακόμα ο Έλληνας μπακ της αγγλικής ομάδας. 

«Είναι ένα μεγάλο όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να έχει τη δυνατότητα να παίξει σε τελικό Champions League, αλλά και να κερδίσει. Και ειδικά να τον κερδίσεις, μετά τη χρονιά που το έχασες», ανέφερε ο Βίρχιλ Φαν Ντάικ. 

Ο Τζόρνταν Χέντερσον τόνισε: «Έχουμε ωριμάσει πολύ ως ομάδα και θέλουμε να φτάσουμε όσο γίνεται σε περισσότερους τίτλους», με τον Άντι Ρόμπερτσον να συμπληρώνει: «Όταν ξεπεράσαμε την απογοήτευσή μας (σ.σ.για τον τρόπο που χάθηκε το πρωτάθλημα της Premier League), σκεφτήκαμε πως τώρα πλέον παίζουμε για το σπουδαιότερο τρόπαιο όλων». Ο Άλισον είπε: «Ήρθα σε αυτή την ομάδα για αυτού του είδους τις ευκαιρίες». 

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν οι παίκτες της Λίβερπουλ:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News