Λίβερπουλ: Γιατί ο Μάικλ Όουεν «έκραξε» τον Κλοπ μετά το 2-0 επί της Βιγιαρεάλ

Η Λίβερπουλ νίκησε 2-0 τη Βιγιαρεάλ στο «Άνφιλντ» στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League.

Μετά τον αγώνα όλοι μιλούσαν με κολακευτικά λόγια για την αρμάδα του Κλοπ η οποία διεκδικεί φέτος τέσσερις τίτλους! Υπήρχε ωστόσο κι ένας που επέκρινε τον Γερμανό τεχνικό!

Ο Μάικλ Όουεν θεωρεί ότι το 2-0 δεν είναι αρκετό για να στείλει τη Λίβερπουλ στον τελικό και καταλογίζει στον Κλοπ ατολμία στις παρεμβάσεις του από τον πάγκο.

Δεν άρεσε στον παλαίμαχο φορ της Λίβερπουλ η κίνηση του Γερμανού να βάλει το Τζο Γκόμεζ στη θέση του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 81ο λεπτό, γεγονός που περιόρισε τις πιθανότητες να έρθει το 3-0.

«Νομίζω ότι έκανε αλλαγές που δεν βοήθησαν την ομάδα να πετύχει ένα επιπλέον γκολ», είπε ο Όουεν στην κριτική του. Και συνέχισε:

«Ο Τζο Γκόμεζ είναι πολύ πιο αμυντικογενής όταν το δεξί σου μπακ ήταν ένας από τους πιο επιθετικούς παίκτες που έχεις στο γήπεδο».

Ο Όουεν βλέπει τη Βιγιαρεάλ ζωντανή ακόμη στο παιχνίδι της πρόκρισης:

«Αν η Λίβερπουλ δεχτεί ένα γκολ, η Βιγιαρεάλ θα ελπίζει. Όμως με ένα τρίτο γκολ στο Άνφιλντ θα είχε βγει νοκ άουτ» τόνισε. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News