ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Επιστροφή Σαλάχ σημαίνει διαπραγματεύσεις για ανανέωση

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Την επιστροφή του Μοχάμεντ Σαλάχ από τις υποχρεώσεις του στο Copa Africa περιμένει η Λίβερπουλ για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του…

Την επιστροφή του Μοχάμεντ Σαλάχ από τις υποχρεώσεις του στο Copa Africa περιμένει η Λίβερπουλ για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του…

Το συμβόλαιο του Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ένα θέμα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό στη Λίβερπουλ. Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου λήγει το 2023, με τον ίδιο να έχει αυξημένες απαιτήσεις προκειμένου να το ανανεώσει.

Αισιοδοξία στη Λίβερπουλ, όμως είναι πολλά τα λεφτά

Βέβαια, υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας από τη διοίκηση των «reds», με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει τονίσει πολλάκις πως οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι συνεχείς, ώστε να ολοκληρωθεί το νέο deal.

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες μέρες ο μάνατζερ του παίκτη, Ραμί Αμπάς, ταξίδεψε στην Αγγλία για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης για να συζητήσουν την ενδεχόμενη επέκταση συμβολαίου από τον Μο Σαλάχ. Όπως τονίζεται, η αγγλική ομάδα θέλει να «δέσει» τον παίκτη έως το καλοκαίρι του 2025.

Σημειώνεται πως από την πλευρά του, ο Σαλάχ έχει τη προδιάθεση να συμφωνήσει με τον σύλλογο, αρκεί να του δοθεί ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στην Premier Leagueμε τις εβδομαδιαίες του αποδοχές να φτάνουν τις 500 χιλιάδες λίρες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

PREMIER LEAGUE: Κι όμως, ο Τζέραρντ μπορεί να στέψει πρωταθλήτρια τη Λίβερπουλ! 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News