Λίβερπουλ - Ρεάλ: Καλύτερα να μασάς... ο Κάραχερ πλήρωσε στον αέρα χαμένο στοίχημα!

Λίβερπουλ – Ρεάλ: Καλύτερα να μασάς… ο Κάραχερ πλήρωσε στον αέρα χαμένο στοίχημα! | Παρασκήνια | Τελικός Champions League

Μπορεί η αγαπημένη του Λίβερπουλ να έχασε στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Τζέιμι Κάραχερ διατήρησε το χιούμορ του και ταυτόχρονα έδειξε ότι είναι και… κύριος στις υποχρεώσεις του! 

Η παλιά δόξα των «Reds», έβγαλε χρήματα on camera προκειμένου να πληρώσει το χαμένο στοίχημα από τις προβλέψεις του για την πορεία της «Βασίλισσας» στη φετινή διοργάνωση. «Τσέλσι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου. Δεν υπάρχει πιθανότητα να κερδίσει άλλη ομάδα εκτός από αυτές τις τέσσερις τη διοργάνωση», έλεγε ο Κάραχερ πριν λίγους μήνες, στη φάση των «16», με τον Mίκα Ρίτσαρντς να του απαντάει: «Δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε λίγο παραπάνω σεβασμό στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει 13 τίτλους, έναν τεράστιο προπονητή όπως είναι ο Αντσελότι, τον Μπενζεμά στην καλύτερη φόρμα της ζωής του, τον Βινίσιους κλπ». Αφού τότε έκανε… υπομονή ακούγοντάς τον άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι και της Άστον Βίλα, ο Κάραχερ στοιχημάτισε μπροστά στις κάμερες για το αντίθετο. Φυσικά, την εποχή της τεχνολογίας δεν γλιτώνεις με τίποτα και μερικές φορές καλύτερα να… μασάς παρά να μιλάς. Η Ρεάλ κατέκτησε το 14ο και φυσικά του υπενθύμισαν με εικόνα και ήχο τις άστοχες προβλέψεις του! Παρουσία μάλιστα των θρύλων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Τιερί Ανρί και Πέτερ Σμάιχελ. 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News