ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ: «Ένα χρόνο μελετούσα τον Ρόμπερτσον για να καταλάβω τι θέλει ο Κλοπ» (vid)

Ο «Greek scouser» μίλησε στην συνέντευξη Τύπου της Λίβερπουλ, μία ημέρα πριν το ματς με την Μίλαν (7/12, 22:00) και αναφέρθηκε στο κλίμα της ομάδας, στην φιλία του με τον «Μο» αλλά και στο πως… κατάλαβε τι είναι αυτό που ζητάει ο Κλοπ από τον ίδιο

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει αύριο την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» (7/12, 22:00), για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, με τον Κώστα Τσιμίκα να βρίσκεται στο πλευρό του Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο «Greek scouser», μετά από τρία ματς της Premier League, που έμεινε στον πάγκο, αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα των «ρεντς» στην αναμέτρηση κόντρα στους Ιταλούς.

Ο Έλληνας διεθνής ήταν απολαυστικός, μιλώντας για το όνειρο που ζει στην Λίβερπουλ, την φιλία του με τον Σαλάχ αλλά και το πόσο έχει εξελιχθεί σε σχέση με τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η αναφορά του στον Ρόμπερτσον, τον οποίο όπως αποκάλυψε «μελετούσε» από τις αρχές που βρέθηκε στην ομάδα.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την εξέλιξή του στην Λίβερπουλ: «Μου είπε τι θέλει από μένα. Ήταν πάντα δίπλα μου, πάντα εκεί όταν χρειαζόμουν να τον ρωτήσω κάτι. Τον ευχαριστώ για πολλούς λόγους. Έπαιζα διαφορετικά στον Ολυμπιακό»

Για τα… πειράγματα από τον Κλοπ: «Δεν θυμάμαι πότε με έπιασε από τον λαιμό ο coach, αλλά είμαι καλά! Νομίζω θα είμαι εντάξει για να παίξω αύριο. Ο Ντιβόκ μάς έδωσε αυτή τη χαρά».

Για το κλίμα στους Reds: «Είμαστε σαν οικογένεια. Όποιος παίζει, όποιος βρίσκεται στον πάγκο, θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα. Χαιρόμαστε όλοι όταν νικάμε, στενοχωριόμαστε όλοι όταν χάνουμε. Και πανηγυρίζουμε σαν τρελοί όταν κάποιος σκοράρει στο 95′!»

Για την φιλία του με τον Σαλάχ: «Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου εδώ. Με βοήθησε από την αρχή. Είναι ένας τεράστιος άνθρωπος, φανταστικός. Ένας από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Για το αν μιλάει Scouse (τοπική προφορά του Λίβερπουλ): «Προσπαθώ να μιλάω Scouse μερικές φορές! Προσπαθώ, αλλά δεν είμαι αρκετά καλός. Δεν θέλω να πω τίποτα εδώ αυτή τη στιγμή, διότι όλοι είδαμε τι έγινε με τον Φαμπίνιο και το κοτόπουλο».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News