Γιούργκεν Κλοπ: «Η πρόταση της Λίβερπουλ δεν αλλάζει, είναι στο χέρι του Σαλάχ πλέον...»

Ο Γιούργκεν Κλοπστις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος ακόμη δεν έχει κανει γνωστή την απόφασή του αναφορικά με το μέλλον του

Μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες της Λίβερπουλ, είναι να παραμείνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην ομάδα, με τον Αιγύπτιο ωστόσο να μην έχει «ανοίξει» τα χαρτιά του αναφορικά με το μέλλον του.

Την «απάντηση» για το αν θα μείνει η όχι ο «Μο» στους «ρεντς» έδωσε ο Γιούγρκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε πως η πρόταση της ομάδας δεν αλλάζει και πλέον είναι στο χέρι του Σαλάχ το αν θα μείνει στην ομάδα, με τον ίδιο μέχρι στιγμής να μην έχει απαντήσει ούτε αρνητικά μα ούτε θετικά.

«Δεν θεωρώ ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο, δεν υπάρχει ούτε θετική, ούτε αρνητική απάντηση αυτή τη στιγμή. Ο Σαλάχ θέλει να βλέπει συνεχώς πως ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες.

Δεν έχει να κάνει με τις κινήσεις του κλαμπ πλέον, αφού δεν μπορεί να γίνει καλύτερο στην πρόταση. Είναι απλά στο χέρι του Μο και η απόφαση είναι αποκλειστικά δική του.
 
Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει υπάρξει κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Είναι ακριβώς εκεί που πρέπει η υπόθεση» είπε ο Γιούργκεν Κλοπ.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News