ΑΝΤΙ ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ: «Δύσκολα καλύπτεται η διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι»

ΑΝΤΙ ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ: Παρά τη νίκη της Λίβερπουλ, ο αριστερός της μπακ, Ρόμπερτσον, παραδέχτηκε ότι η διαφορά με την Μάντσεστερ Σίτι είναι μεγάλη για να μπορέσει να την ανταγωνιστεί…

Παρά τη νίκη της Λίβερπουλ, ο αριστερός της μπακ, Ρόμπερτσον, παραδέχτηκε ότι η διαφορά με την Μάντσεστερ Σίτι είναι μεγάλη για να μπορέσει να την ανταγωνιστεί…

Ο Άγγλος αμυντικός παραδέχτηκε ότι αυτός και οι συμπαίχτες του δε μπορούν είναι δύσκολο να ονειρεύονται τον τίτλο αλλά πρέπει να συγκεντρωθούν στο να κερδίσουν όσους περισσότερους βαθμούς είναι δυνατόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο αμυντικός της Λίβερπουλ στο BBC Sport:

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια φανταστική ομάδα, μία από τις καλύτερες στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Έχουμε πλησιάσει λίγο στη διαφορά αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Το κενό είναι πολύ μεγάλο αυτή τη στιγμή. Αντιμετωπίζουμε έναν από τους καλύτερους και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Σημειώνεται πως η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί μεσοβδόμαδα όμως έχει τον επαναληπτικό ημιτελικό για το Carabao Cup με την Άρσεναλ μετά από τον πρώτο ισόπαλο χωρίς γκολ ημιτελικό. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News