Λίβερπουλ: Το τραγούδι του Τσιμίκα προκαλεί πλέον… παράνοια στους οπαδούς της!

Ήταν να μην αποκτήσει το δικό του τραγούδι ο Κώστας Τσιμίκας! Ο αγαπημένος “Greek scouser” των φίλων της Λίβερπουλ έχει πλέον την τιμητική του σε κάθε τους συγκέντρωση, σε κάθε τους ταξίδι!

Το βράδυ της Τρίτης τα μπαράκια της Λισαβόνας πλημμύρισαν από εκστασιασμένους οπαδούς των “Reds” που γιόρταζαν το επιβλητικό πέρασμα της αγαπημένης τους ομάδας από το «Ντα Λουζ» και τη σχεδόν βέβαιη πρόκριση των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ στα ημιτελικά του Champions League απέναντι στη Μπενφίκα. 

Τι κι αν ο “Tsimi” δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Γερμανό τεχνικό; Το… new release τραγούδι του διεθνή αμυντικού (το οποίο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο στα τέλη Μαρτίου και ακόμη δεν έχει καν ολοκληρωθεί σε στίχους) αποτέλεσε ατραξιόν της βραδιάς και στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Και να φανταστεί κανείς ότι μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ο Τσιμίκας… εκλιπαρούσε τον Κονατέ στο εστιατόριο του προπονητικού κέντρου για να εμπνευστεί κάποιον στίχο αφιερωμένο στον ίδιο, προκειμένου να κερδίσει τηλεοπτική μονομαχία του με τους Τιάγκο και Ζότα. 

Αν δεν είχατε πάρει χαμπάρι το μυθικό περιστατικό, θυμηθείτε το παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί από το δέκατο λεπτό…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News