ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΛΑΧΟΒΙΤΣ: «Έκανε το... μπαμ η Γιουβέντους - Το Σάββατο περνάει ιατρικά στο Τορίνο!»

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι η Γιουβέντους αποκτά τον Ντούσαν Βλάχοβιτς από τη Φιορεντίνα και το Σάββατο περνάει ιατρικά στο Τορίνο.

Έγινε το μεγάλο «μπαμ» από τη Γιουβέντους, που εξασφάλισε την υπογραφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς και συμφώνησε με τη Φιορεντίνα. Η «Μεγάλη Κυρία» βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, με το deal να ολοκληρώνεται στα 67 εκ. ευρώ συν 8 εκ σε μπόνους. Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται στο Τορίνο το Σάββατο, προκειμένου να περάσει ιατρικά για τη νέα του ομάδα.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ιταλικής ομάδας, που ονειρεύονται ότι με τον νεαρό φορ, η Γιουβέντους θα επιστρέψει στο «θρόνο» της, την ίδια ώρα που οι οπαδοί των «βιόλα» είναι έξαλλοι μαζί τους και αναρτούν υβριστικά πανό έξω από το «Αρτέμιο Φράνκι». 

Ο 21χρονος Σέρβος επιθετικός κλέβει την παράσταση τη φετινή σεζόν με τη Φιορεντίνα, σημειώνοντας 17 γκολ σε 21 αγώνες πρωταθλήματος. Ακόμα ένα αστέρι των «βιόλα» που αφήνει την ομάδα της Φλωρεντίας για το Τορίνο, μετά τους Φεντερίκο Κιέζα και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News