ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: «Συμφωνία με τη Φιορεντίνα για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς» - Υβριστικά πανό στη Φλωρεντία

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους συμφώνησε με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους συμφώνησε με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.  Οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζονται να προσφέρουν 60 εκατομμύρια ευρώ για τον Σέρβο επιθετικό και οι «βιόλα» τον αποχαιρετούν αυτή την εβδομάδα. Οι Ιταλοί κάνουν λόγο για συμφωνία που περιλαμβάνει 7 εκ. ευρώ για 5 χρόνια. 

«Δεν μπορούμε να τον χάσουμε ως ελεύθερο», αναφέρουν τα διοικητικά στελέχη της Φιορεντίνα και ανοίγουν την πόρτα για τον 21χρονο φορ. 

O αθλητικός διευθυντής των «βιόλα» ανέφερε:

«Λάβαμε κάποιες σημαντικές προσφορές για αυτόν. Προσφορές που ήταν πολύ σημαντικές, αλλά δεν πήραμε απάντηση από τους ατζέντηδες του. Από την πλευρά μας υπήρχε πάντα μεγάλη διαφάνεια. Αναφέρομαι σε αυτό που είπε ο Μπαρόνε χθες, ότι όλες οι πόρτες μας είναι ανοιχτές.  Το λέω αυτό γιατί θέλουμε να καταλάβουμε τι θέλει και τι θέλουν οι μάνατζέρ του. Είμαστε επίσης ανοιχτοί να καθίσουμε ξανά στο τραπέζι για την ανανέωση. Έχουμε προσφορές να τον πουλήσουμε. Το λέω αυτό γιατί ένας σύλλογος που βγάζει 75 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και έχει ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο δεν μπορεί να αντέξει να τον χάσει δωρεάν. Πρέπει να καταλάβουμε τι θέλει. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Δεν αφήνω περιθώρια για άλλες ερμηνείες.  Αλλά οι μάνατζέρ του πρέπει να μας πουν τις προθέσεις τους. Όλες οι προτάσεις είναι έγκυρες και ικανοποιητικές, με τρόπους πληρωμής που μας βολεύουν. Δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε στη συμφωνία γιατί δεν υπήρξε ποτέ καμία επαφή με τους μάνατζερ του παίκτη. Η αποτίμηση του Βλάχοβιτς είναι πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ. Χωρίς συμφωνία ανταλλαγής και χωρίς τρόπο πληρωμής σε κάποια χρόνια. Ο πρόεδρος μας το έχει επιβάλει».

Την ίδα ώρα, στη Φλωρεντία οπαδοί των «βιόλα» ανήτρησαν υβριστικό πανό για τον Βλάχοβιτς, που αναφέρει:

«Ο σεβασμός δεν κερδίζεται με τα γκολ. Σκ…. καμπούρη» Βλάχοβιτς. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Gazzetta dello Sport (@gazzettadellosport)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News