ATAΛΑΝΤΑ - ΙΝΤΕΡ 0-0: Ο Χαντάνοβιτς έσωσε τον βαθμό στο Μπέργκαμο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΙΝΤΕΡ 0-0: Η Αταλάντα ήταν αυτή που είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς με την Ίντερ, όμως συνάντησε έναν εξαιρετικό Χαντάνοβιτς, που έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Η Αταλάντα ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο να πάρει το ματς κόντρα στην πρωτοπόρο Ίντερ, όμως βρήκε μπροστά της τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς που είχε τις απαντήσεις και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Η Ίντερ την υπεροχή – η Αταλάντα τις φάσεις

Η Ίντερ είχε την κυριαρχία στο πρώτο μέρος, κρατώντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει. Από την άλλη η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι είχε στηθεί εξαιρετικά στο δικό της μισό και δεν άφηνε τους «νερατζούρι» να φτιάξουν τελικές προσπάθεις.

Η Αταλάντα εκμεταλλευόταν το γεγονός πως η Ίντερ είχε ψηλά την άμυνά της και έφευγε στην αντεπίθεσή, φτιάχνοντας τελικές μπροστά από την εστία του Χαντάνοβιτς, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Ανεβασμένες στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι δύο ομάδες μπήκαν ανεβασμένες, με την Ίντερ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους να πιέζει και να φτάνει πιο κοντά στο γκολ, με την ευκαρία του Τζέκο στο 58′ να σταματά στον Μούσο.

Στα επόμενα λεπτά, η Αταλάντα ήταν αυτή που πήρε τα ηνία και άρχισε να χτυπά ξανά στην κόντρα, με τον Μουριέλ να ταλαιπωρεί τους αμυντικούς της Ίντερ, με τον Κολομβιανό μάλιστα, να χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 80′, με τον Χαντάνοβιτς να διώχνει σε κόρνερ.

Στα τελευταία λεπτά η Αταλάντα, επέβαλε τον ρυθμό της, με τους παίκτες του Γκασπερίνι να χάνουν αρκετές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Πάσαλιτς, όμως ο Χαντάνοβιτς που ήταν συγκλονιστικός είχε τις απαντήσεις και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Ενδεκάδες:

Αταλάντα: Μούσο, Τζιμσίτι, Ντεμιράλ, Παλομίνο, Πετσέλα, Ντε Ρουν, Κούπμαϊνερς, Φρόιλερ, Πεσίνα (78′ Μίραντσουκ), Πάσαλιτς (90′ Τζαπακόστα), Μουριέλ (87′ Πίκολι)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι (83′ Ντε Φράι), Νταρμιάν (67′ Ντάμφρις), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (67′ Βιδάλ), Πέρισιτς, Τζέκο (82′ Μαρτίνες), Σάντσες (67′ Κορέα)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News