Ντόρτμουντ: Ανακοίνωσε τον αντί Χάαλαντ 90 λεπτά μετά την αναγγελία της Μάντσεστερ Σίτι

Η Ντόρτμουντ είχε ήδη προετοιμάσει εδώ και καιρό τη διάδοχη κατάσταση στην κορυφή της επίθεσής της. Και έκανε γνωστό τον αντί Χάαλαντ 90 λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Νορβηγού από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόκειται για τον Καρίμ Αντεγέμι τον οποίο οι Βεστφαλοί τον πήραν απ’ την… πρώην ομάδα του Χάαλαντ, την Red Bull Σάλτσμπουργκ.

Ο 20χρονος Γερμανός επιθετικός έκανε εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ την τελευταία τετραετία, μετρώντας 33 γκολ και 23 ασίστ σ 92 σεζόν, ενώ ειδικά φέτος έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με 23 γκολ και 8 ασίστ σε 42 ματς.

Με τα μισά λεφτά του Χάαλαντ

Η Ντόρτμουντ ξόδεψε αμέσως τα μισά λεφτά που εισέπραξε από το buy out του Χάαλαντ (38 εκατ. ευρώ από τα 75 εκατ.) κι έκανε «ματ» με την απόκτηση ενός παίκτη που είχαν στο στόχαστρό τους πάνω από δέκα ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Ο Αντεγέμι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο (έως το καλοκαίρι του 2027) και μάλιστα «παρουσιάστηκε» με ένα πολύ ωραίο βίντεο απ’ την Ντόρτμουντ, η οποία τον δείχνει να γράφει… μόνος του την είδηση της μεταγραφής του στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας.

Λίγο αργότερα μάλιστα, με ένα tweet συνοδευόμενο από εικόνες του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, η Ντόρτμουντ ευχαρίστησε από καρδιάς τον Χάαλαντ για όσα της προσέφερε σ’ αυτά τα 2,5 χρόνια…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News