ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ: Επική Ζακντ Πάουλι απέκλεισε την Ντόρτμουντ

Η Ζανκτ Πάουλι άφησε εκτός συνέχειας Κυπέλλου Γερμανίας την Μπορούσια Ντόρτμουντ κερδίζοντάς την με 2-1. Πρόκριση με ανατροπή για την Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου και Καπίνο.

Η Ζανκτ Πάουλι άφησε εκτός συνέχειας Κυπέλλου Γερμανίας την Μπορούσια Ντόρτμουντ κερδίζοντάς την με 2-1. Πρόκριση με ανατροπή για την Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου και Καπίνο.Μεγάλη πρόκριση και για το ιστορικό Αμβούργο στα πέναλτι επί της Κολωνίας.

Οι Βεστφαλοί ηττήθηκαν με 2-1 από την Ζανκτ Πάουλι οδηγούμενοι στον αποκλεισμό από το Κύπελλο Γερμανίας, παρ’ ότι δεν προχώρησαν σε ροτέισον για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος του αγώνα με τους Αμενίιντο στο 4ο λεπτό και αυτογκόλ του Βίτσελ στο 40′. Η Ντόρτμουντ κατόρθωσε απλώς να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάαλαντ στο 58ο λεπτό.

Ενδεκάδες:

Ζανκτ Πάουλι (πρ. Τίμο Σουλτς): Σμαρς, Μέντιτς, Λόρενς, Όχλσον (75′ Ζάντερ), Πακαράντα, Μπέκερ, Σμιθ, Χάρτελ, Ίρβιν, Μπιργκστάλερ (90′ Μακίενοκ), Αμενίιντο (76′ Ντίτγκεν)

Μπορούσια Ντόρτμουντ (πρ. Μάρκο Ρόζε): Κόμπελ, Ακάντζι (76′ Ζάγκαντου), Χούμελς, Μενιέ, Γκερέιρο, Μπραντ, Βίτσελ (90′ Μουκοκό), Μπέλινγκχαμ, Ρόις, Αζάρ (65′ Μάλεν), Χάαλαντ

Στα υπόλοιπα ματς:

Κολωνία – Αμβούργο 3-4 πεν. 1-1 παρ. 0-0 κ.δ. (120+2′ Μοντέστ – 92′ Γκλάτζελ)

Μπόχουμ – Μάιντς  3-1 ( 56′ πεν. και 59′ Πάντοβιτς, 80′ Λέβεν – 36′ Ονισίβο)

Στον πάγκο έμειναν οι Καπίνο και Λαμπρόπουλος.

Μόναχο 1860 – Καρλσρούη  0-1 ( – 69′ Βάνιτζεκ)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News