Τσέλσι: Το σπίτι του Αμπράμοβιτς θα γίνει καταφύγιο για Ουκρανούς πρόσφυγες

Το υπερπολυτελές σπίτι του Αμπράμοβιτς , του οποίου η αξία ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια λίρες, θα χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο για τους Ουκρανούς πρόσφυγες στην Αγγλία.

Μέσα σε μία μόλις ημέρα, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είδε την «αυτοκρατορία» του να γκρεμίζεται, μετά τις κυρώσεις που του επέβαλε η βρετανική κυβέρνηση.

Οποιαδήποτε προσπάθεια να πουλήσει την Τσέλσι πλέον θεωρείται αδύνατη, με τους τραπεζικούς λογαρασμούς του συλλόγου να έχουν «παγώσει» ενώ αρκετά από τα περιουσιακά στοιχεία του Ρώσου μεγιστάνα κατασχέθηκαν.

Ένα από αυτά, ήταν το υπερπολυτελές σπίτι του στο Λονδίνου, του οποίου η αξία ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια λίρες. Μάλιστα, σύμφωνα με την Sun, το συγκεκριμένο σπίτι θα χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο για τους Ουκρανούς πρόσφυγες στην Αγγλία.

Το εν λόγω οίκημα διαθέτει 15 κρεβατοκάμαρες, ενώ στο παρελθόν στέγαζε και τη ρωσική πρεσβεία και είναι ένα από τα πολλά περισουσιακά στοιχεία του Αμπράμοβιτς, τα οποία κατασχέθηκαν. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως ούτε το κτίριο των 37 ορόφων στο Τσέλσι, αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών, ανήκει πλέον στον Ρώστο μεγιστάνα.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News