Τσέλσι: Πήρε άδεια και θα έχει κανονικά κόσμο στο γήπεδο

Ειδική άδεια από την Βρετανική κυβέρνηση κατάφερε να πάρει η Τσέλσι, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να πουλάει εισιτήρια για τα παιχνίδια της, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην Premier League.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα της Τσέλσι, από τη στιγμή που επιλυθήκαν οι κυρώσεις της Βρετανικής κυβέρνησης στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ήταν πως η ομάδα δεν είχε την δυνατότητα να πουλήσει εισιτήρια για τους αγώνες της, κάτι τέτοιο όμως θα σταματήσει να ισχύει.

Η διοργανώτρια αρχή, μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς κατάφεραν να βρουν λύση στο μεγάλο πρόβλημα των «μπλε» του Λονδίνου, οι οποίοι πλέον θα είναι σε θέση να πουλούν εισιτήρια για τους αγώνες των τμημάτων της, ύστερα από ειδική άδεια.

Η εξέλιξη αυτή κάνει την Τσέλσι να είναι πλέον σε θέση να φέρει ξανά φιλάθλους της στο γήπεδο, τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες, όλων των διοργανώσεων. Από την άλλη όμως τα έσοδα, από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα πηγαίνουν κατευθείαν στην Premier League και εκείνη θα είναι αυτή που θα τα διαχειρίζεται όπως θέλει.

Πέρα από τους φιλάθλους των Λονδρέζων, η εξέλιξη αυτή, φέρνει αλλαγές και για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, στις αναμετρήσεις στο Στάμφορντ Μπριτζ, καθώς πλέον και εκείνοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για τους αγώνες στο γήπεδο της Τσέλσι, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην διοργανώτρια αρχή.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News