Τσέλσι: Με αεροπλάνο το ταξίδι για το ματς με την Μίντλεσμπρο για το FA Cup

Τσέλσι: Θα ταξιδέψει κανονικά με αεροπλάνο για το ματς με την Μίντλεσμπρο για το FA Cup όπως αποκάλυψε ο Τόμας Τούχελ.

Κανονικά με αεροπλάνο θα ταξιδέψει η Τσέλσι για το ματς του FA Cup με αντίπαλο την Μίντλεσμπρο όπως αποκάλυψε ο προπονητής των «μπλε», Τόμας Τούχελ.

Η Τσέλσι βρίσκεται σε δεινή θέση μετά το πάγωμα των λογαριασμών που υπέστη εξαιτίας των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στον πρόεδρο της ομάδας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Τα ικονομικά του συλλόγου βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση αφού δεν προκύπτουν έσοδα από πουθενά πλέον και έτσι οι παίκτες της Τσέλσι ήταν υποχρεωμένοι να ταξιδέψουν με πούλμαν για το ματς με την Μίντλεσμπρο.

Τελικά όμως, όπως αποκάλυψε ο Τόμας Τούχελ, η Τσέλσι πήρε ειδική άδεια από την βρετανική κυβέρνηση και τα μεταβεί κανονικά με αεροπλάνο στον προορισμό της.

«Όλοι δούλεψαν σκληρά για να το πετύχουμε και τελικά μέσα από μία οργανωμένη κίνηση θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο.

Αυτό είναι πολύ καλό νέο αφού όπως ξέρετε, το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν στην έδρα της Λιλ και έχουμε μόνο δύο ημέρες να ξεκουραστούμε, οπότε είναι σημαντικό να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο του ταξιδιού και να μεγιστοποιήσουμε το χρόνο για αποθεραπεία ώστε να μειώσουμε τους κινδύνους ενός τραυματισμού.»

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News