ΡΟΜΕΛΟΥ ΛΟΥΚΑΚΟΥ: «Δεν είμαι ευχαριστημένος στην Τσέλσι»

Αρκετά μετανιωμένος για τον τρόπο που έφυγε από την Ίντερ νιώθει σήμερα ο Ρομέλου Λουκάκου…

Τις σκέψεις του για όσα συνέβησαν το καλοκαίρι στην Ίντερ θέλησε να μοιραστεί ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος, μετά από μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας στην Ιταλία, αποφάσισε να αφήσει τους Μιλανέζους και να επιστρέψει στην Αγγλία για την Τσέλσι.

Μιλώντας στο «SkySport», ο Βέλγος δεν θέλησε να κρυφτεί. «Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Πάντα έλεγα πως έχω την Ίντερ στην καρδιά μου. Νομίζω πως η απόφαση μου να φύγω το καλοκαίρι όμως ήταν κάπως βιαστική. Έπρεπε να ήταν διαφορετικά. Και για αυτό θέλω να μιλήσω επί του θέματος τώρα».

Συνεχίζοντας, δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ιταλία, ενώ υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει μια ημέρα. Μέρα η οποία δεν αποκλείεται να είναι και πολύ μακριά! «Ξέρω πως μια μέρα θα επιστρέψω στην Ίντερ! Και όχι όταν θα είμαι μεγάλος, αλλά όταν θα μπορώ να συνεισφέρω ουσιαστικά. Πραγματικά το ελπίζω. Είμαι τόσο ερωτευμένος με την Ιταλία. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη στους φίλους της ομάδας. Οι δηλώσεις μου ήταν ατυχείς και σε λάθος χρόνο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News