Ρομέλου Λουκάκου: Αντι - Χάαλαντ στην Μπαρτσελόνα και δανεικός στην Ίντερ

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην Τσέλσι έχουν φέρει για μία ακόμα φορά το όνομα του Ρομέλου Λουκάκου στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στην Ιταλία, αλλά αυτή τη φορά ο Βέλγος επιθετικός απασχολεί και τον ισπανικό Τύπο. 

H Gazzetta dello Sport, που είχε αποκαλύψει τον περασμένο μήνα και πριν την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και το ντόμινο των αρνητικών γεγονότων στους «μπλε», ότι ο Λουκάκου δεν είναι ικανοποιημένος στην Premier League και ονειρεύεται την επιστροφή του στους «νερατζούρι», σήμερα αναφέρει και πάλι ότι ο θηριώδης επιθετικός πιέζει να επιστρέψει στο Μιλάνο, ενώ αναφέρει ότι για να συμβεί αυτό υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις. Η πρώτη είναι να πωληθεί η Τσέλσι, η δεύτερη να δεχτεί ο αγγλικός σύλλογος να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού καθώς δεν υπάρχει η οικονομική άνεση για αγορά του και η τρίτη, ο ίδιος να συμφωνήσει να μειώσει τον μισθό του περίπου στο μισό, αφού στην παρούσα φάση οι ετήσειες αποδοχές του αγγίζουν τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Gazzetta dello Sport (@gazzettadellosport)

 

Επίσης το δημοσίευμα τονίζει ότι καταλυτικό ρόλο θα παίξει η απομάκρυνση της «Σιδηράς κυρίας» των Λονδρέζων, Μαρίνα Γκρανοβσκάγια, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα δεχτεί να αφήσει να φύγει ένας παίκτης που η Τσέλσι έσπασε τα κοντέρ για να τον αποκτήσει πανηγυρικά και μάλιστα μόλις λίγους μήνες πριν. 

Την ίδια ώρα, η Mundo Deportivo κάνει λόγο για ενδιαφέρον την Μπαρτσελόνα, που επίσης παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Τσέλσι, καθώς έχει στο στόχαστρο και τον Τίμο Βέρνερ. Σε ό,τι αφορά τον Βέλγο, είναι ένας εκ των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, που αποτελεί εναλλακτική λύση εαν χαθεί ο Έρλινγκ Χάαλαντ για τους «μπλαουγκράνα». Οι άλλοι δύο είναι ο Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν και ο Πάτρικ Σικ της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Και όλα αυτά υπό το βλέμμα του Αντόνιο Κόντε, που επίσης τον θέλει στην Τότεναμ. Aπό εκεί και πέρα όλα θα κριθούν από το καθεστώς που θα επικρατήσει στους Λονδρέζουν στο μέλλον. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News