Ρομάν Αμπράμοβιτς: Το τζετ του εθεάθη στην Άγκυρα, φουντώνουν οι φήμες για πώληση της Τσέλσι

Σύμφωνα με έρευνα της «DailyMail», ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς βρέθηκε στην Τουρκία προκειμένου να ολοκληρώσει την πώληση της Τσέλσι.

Το αγγλικό μέσο ανακάλυψε πως το τζετ του Ρώσου ολιγάρχη ταξίδεψε στην γείτονα χώρα την Τετάρτη (02/03) και ο σκοπός ήταν πιθανότατα η διεξαγωγή συζητήσεων για την πώληση της ομάδας του Λονδίνου στον Τούρκο επιχειρηματία Μουσίν Μπαϊράκ.

Το ιδιωτικό του αεροπλάνο ταξίδεψε από την Μόσχα στην Άγκυρα μέσω Κωνσταντινούπολης. Ο Τούρκος υποψήφιος αγοραστής είχε προβεί σε δηλώσεις μεσοβδόμαδα λέγοντας πως είναι κοντά στο να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για την αγορά της ομάδας.

Έχουν εμφανιστεί κι άλλοι υποψήφιοι αγοραστές για την Τσέλσι, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που έχει προκαλέσει η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και να αποκτήσουν την ομάδα από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον ίδιο να ζητάει περίπου 3 δις λίρες.

Ποιος είναι ο Τούρκος που είναι κοντά να γίνει νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι

Ο Μουσίν Μπαϊράκ είναι ο αρχηγός μίας εκ των πιο δυνατών επιχειρηματικά οικογενειών της Τουρκίας και κατέχει τη θέση του προέδρου του συμβουλίου της AB Group Holding, μίας εταιρίας που ασχολείται με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, κατασκευαστικά πρότζεκτ, τουρισμό και στον ενεργειακό τομέα. Μάλιστα η εταιρία αυτή εκτός από την Τουρκία δραστηροποιείται στην Ιταλία, την Ελλάδα, την Ισπανία και λέγεται πως έχει ανοίξει… δουλειές και στον Λονδίνο. Η προσωπική περιουσία του Τούρκο επιχειρηματία φαίνεται να αγγίζει τα 8 δις λίρες.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News