Ρομάν Αμπράμοβιτς: «Αφήνω την διαχείριση της Τσέλσι στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας»

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς με προσωπική του δήλωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Τσέλσι γνωστοποίησε πως αφήνει την διαχείριση της ομάδας στο φιλανθρωπικό της ίδρυμα εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος δεν θα μπορούσε να εισέλθει στην Μεγάλη Βρετανία ως αποτέλεσμα των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από την χώρα κι έτσι αποφάσισε πως αυτή προς στιγμήν είναι η καλύτερη δυνατή λύση.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Ρομάν Αμπράμοβιτς:

«Κατά τη διάρκεια της 20ετής ενασχόλησής μου με την Τσέλσι, πάντα έβλεπα τον ρόλο μου ως θεματοφύλακα της ομάδας, του οποίου η δουλειά είναι να διαβεβαιώνει πως η ομάδα θα είναι όσο πιο επιτυχημένη μπορεί μέχρι σήμερα, καθώς και ότι θα φροντίζει για το μέλλον ενώ παράλληλα θα παίζει κι ένα θετικό ρόλο στις κοινότητες. Πάντα έπαιρνα τις αποφάσεις έχοντας το συμφέρον του κλαμπ στην καρδιά μου. Παραμένω δεσμευμένος σ’ αυτές τις αξίες. Γι’ αυτό και σήμερα παραχωρώ την διαχείριση της ομάδας στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Τσέλσι. Πιστεύω πως αυτοί είναι στην καλύτερη θέση για να φροντίζουν για τα συμφέροντα της ομάδας, των παικτών, του σταφ και των οπαδών».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News