Μπάρμπαρα Σάρον: Η νέα σιδηρά κυρία της Τσέλσι που... μανατζάρει την Μαντόνα και τον Κιθ Ρίτσαρντς

Μπάρμπαρα Σάρον: Η νέα σιδηρά κυρία της Τσέλσι που… μανατζάρει την Μαντόνα και τον Κιθ Ρίτσαρντς | Premier League

H Τσέλσι πέρασε εδώ και λίγες εβδομάδες στα χέρια του Τοντ Μπόλι, έπειτα από την πώληση του συλλόγου από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς για το εξωφρενικό ποσό των 4 δις λιρών.

Ο Αμερικανός μαζί με το επιχειρηματικό fund που τον περιστοιχίζει, προσπαθεί να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές εκτός των τεσσάρων γραμμών, έτσι ώστε να γιγαντώσει ακόμη περισσότερο τους «μπλε».

Έτσι μαζί με τους Ντάνι Φρενκλστάιν και την Μπάρμπαρα Σάρον έχουν σηκώσει μανίκια και σχεδιάζουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν.

Ποιά είναι όμως η γυναίκα που εμπιστεύθηκε ο Τοντ Μπόλι και την συμπεριέλαβε στα δρώμενα της Τσέλσι;

Μάνατζερ της Μαντόνα και για τρεις δεκαετίες φίλαθλος της Τσέλσι

Η Μπάρμπαρα Σάρον δεν έχει ασχοληθεί ποτέ της με το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τη λειτουργία ενός συλλόγου. Ο 70χρονη όμως υπήρξε μάνατζερ πολλών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην μουσική σκηνή στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο.

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες την αποκαλούν «μύθο της ποπ» αφού κατάφερε να εκτοξεύσει τις καριέρες των Μαντόνα, του Ροντ Στιούαρτ αλλά και του Κιθ Ρίτσαρντς, ενώ ενεργούσε ως έμπιστη των Rolling Stones μετά από μία σύλληψη για ναρκωτικά στον Καναδά την δεκαετία του 1970.

Μάλιστα, από το 2000 διατηρεί το δικό της γραφείο προώθησης, το MBC, όπου έχει αναλάβει τους Foo Fighters, τους Depeche Mode και τον νεαρό τραγουδιστή Λιούις Καπάλντι.

Εδώ και τρεις δεκαετίες είναι φίλαθλος της Τσέλσι και μάλιστα είχε ανάμειξη στον ύμνο της Τσέλσι για το Κύπελλο Αγγλίας, Blue Day, ως τραγούδι του frontman των Madness Suggs τη δεκαετία του 1990 και πλέον θα μπορεί να ασχολείται πιο ενεργά με την αγαπημένη της ομάδα. 

Η ίδια δήλωσε σχετικά με το νέο της εγχείρημα: «Ήθελαν να βάλουν μπροστά δύο υποστηρικτές της ομάδας. Πολλά πράγματα στην ζωή είναι τύχη. Ήθελαν μία γυναίκα σε αυτό το πόστο και με πλησίασαν. Είναι πολύ συναρπαστικό».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News