Μεταγραφές Ευρώπη: Κλείνει τον Ριτσάρλισον η Τότεναμ, τριπλή μεταγραφική «βόμβα» για Γιουβέντους

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Ριτσάρλισον της Έβερτον, έτσι ώστε ο Βραζιλιάνος να γίνει κάτοικος Λονδίνου. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει σε όλα στο οικονομικό, ενώ η Τότεναμ δίνει πολυετές συμβόλαιο στον άσο των «ζαχαρωτών». Το μόνο που απομένι είναι κάποιες λεπτομέρειες και μέσα στις επόμενες ημέρες θα επισημοποιηθεί το deal.

TΣΕΛΣΙ: Στροφή έκανε ο Τόμας Τούχελ σχετικά με την προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού στην Τσέλσι. Μετά την πρόταση στην Γιουβέντους για τον Ντε Λιχτ, με αντάλλαγμα χρήματα αλλά και τον Τίμο Βέρνερ, οι λονδρέζοι αλλάζουν πολιτική και στρέφονται στον Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι. Το συμβόλαιο του θηριώδη κεντρικού αμυντικού τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει. Έτσι οι «παρτενοπέι» δεν θέλουν να τον χάσουν ως ελεύθερο, με την Τσέλσι να είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Έτοιμη να βγάλει ένα τσουβάλι λεφτά είναι η Γιουβέντους, αφού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιέυματα βρίσκεται κοντά σε τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Πογκμπά, Ντι Μαρία και Νικολό Τζανιόλο. Όσον αφορά τους δύο πρώτους είναι σχεδόν κλεισμένοι, όμως αυτό που απομένει είναι οι λεπτομέρειες των συμβολαίων τους. Από την άλλη, ο παίκτης της Ρόμα θέλει να μετακομίσει στο Τορίνο, όμως οι «τζιαλορόσι» εκτιμούν ένα μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσουν.

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Έτοιμη να κλείσει τον αμυντικό χαφ Φρανκ Κεσί είναι η Μπαρτσελόνα, αφού το συμβόλαιό του τελειώνει με την Μίλαν σήμερα και αναμένεται να περάσει πολύ σύντομα τις ιατρικές εξετάσεις. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει εδώ και αρκετές μέρες τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Εκτός του Ιβοριανού, οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται κοντά και στην απόκτηση του Κρίστενσεν από την Τσέλσι για το κέντρο της άμυνάς τους.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, που προσπαθεί να κλέψει τον Πορτογάλο από την Λιλ. Ο 24χρονος που έφτιαξε και πάλι την καριέρα του στους «λιλουά», θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, κάτι που επικοινώνησε και ο ίδιος μέσω του μάνατζέρ του. Οι διοικούντες την Παρί έχουν κυκλώσει το όνομα του Σάντσες καθώς αποτελεί ένα από τα πιο σύχρονα χαφ στην Ευρώπη και μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την μεσαία γραμμή της ομάδας.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News