Αβραάμ Γκραντ: Νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz , τρεις γυναίκες καταγγέλλουν τον Ισραηλινό πρώην τεχνικό, της Τσέλσι και της Γουέστ Χαμ, για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Μετά το σκάνδαλο για εκβιασμό και σεξουαλική παρενόχληση γυναικών από τον Αβραάμ Γκάρντ, ήρθαν στην επιφάνεια νέες κατηγορίες για κακοποίηση γυναικών από τον άλλοτε προπονητή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz , τρεις γυναίκες καταγγέλλουν τον Ισραηλινό πρώην τεχνικό, της Τσέλσι και της Γουέστ Χαμ, για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. Η πρώτη γυναίκα, τονίζει ότι αρνήθηκε να συνευρεθεί μαζί του και εκείνος την κακοποίησε δια της βίας.

Η δεύτερη γυναίκα, όταν έγινε το εν λόγω περιστατικό ήταν μόλις 18 ετών, κατήγγειλε τον Γκραντ ότι της έστελνε άσεμνες φωτογραφίες του χωρίς εκείνη να τις έχει ζητήσει. Όταν οι δυό τους συναντήθηκαν, ο  πρώην κόουτς προσπάθησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή ωστόσο η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο και έφυγε.

Τέλος, η τρίτη καταγγελία, αφορά την περίοδο που υπηρετούσε στον στρατό. Σύμφωνα με το θύμα, ο 67χρονος της πρόσφερε δουλειά και αφού πήγε σπίτι του, προσπάθησε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, δίνοντάς της πρώτα 282 ευρώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News