Μπάγερν Μονάχου - Σάλτσμπουργκ: Ο Λεβαντόφσκι το γρηγορότερο χατ - τρικ στο Champions League

Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ: Το χατ – τρικ του Λεβαντόφσκι μέσα σε 11′ λεπτά απέναντι στους Αυστριακούς, με τον Πολωνό να πετυχαίνει τα δύο πρώτα τέρματα με εκτελέσεις πέναλτι.

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε δυναμικά απέναντι στην Σάλτσμπουργκ και κατάφερε να ανοίξει από νωρίς το σκορ κόντρα στους Αυστριακούς, με τον συνήθη ύποπτο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει τρία γκολ σε 11 λεπτά και να γράφει ιστορία κάνοντας το γρηγορότερο χατ – τρικ στην ιστορία του Champions League.

Ο Κομάν βρήκε στην περιοχή τον Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό να γυρίζει με πλάτη προς το τέρμα και τον Βέμπερ να τον ανατρέπει.

Ο Πολωνός ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε μπροστά τους Βαυαρούς μόλις στο 12′.

Λίγο αργότερα ο Λέβα κέρδισε εκ νέου πέναλτι. Ο Τουρπέν έδειξε στην αρχή φάουλ ελάχιστα έξω από την περιοχή της Σάλτσμπουργκ για μαρκάρισμα του αμυντικού, με την φάση να εξετάζεται και τελικά τον Γάλλο διαιτητή να δείχνει πέναλτι.

Ο Πολωνός εκτέλεσε και το δεύτερο πέναλτι και έστειλε ξανά την μπάλα στην ίδια γωνία για το 2-0 στο 21′.

Η «μηχανή των γκολ» όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού δύο λεπτά αργότερα έκανε με απίστευτο τρόπο το 3-0. Ο Νόιερ γέμισε με την άμυνα των Αυστριακών να μην μπορεί να διώξει, με τον Λέβα να τσιμπά την μπάλα προλαβαίνοντας τον τερματοφύλακα, να σταματά στο δοκάρι και τον Πολωνό να την σπρώχνει στα δίχτυα.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News