Μπάγερν Μονάχου - Σάλτσμπουργκ 7-1: Πάρτι με ρεκόρ του Λεβαντόφσκι και στους «8» του Champions League η Μπάγερν

Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ 7-1: H Mπάγερν έκανε πάρτι με εφτά γκολ απέναντι στην Σάλτσμπουργκ, με τον Λεβαντόφσκι να σημειώνει χατ – τρικ και τους Βαυαρούς να παίρνουν πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Champions League.

Η Μπάγερν έκανε πάρτι στο Allianz Stadium απέναντι στην Σάλτσμπουργκ την οποία διέλυσε με 7-1, με τον Λεβαντόφσκι να γράφει ιστορία στο Champions League και να στέλνει δια περιπάτου τους Βαυαρούς στους «8» του θεσμού.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν ήταν καταιγιστική και καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίωρο, με τον «Λέβα» να πετυχαίνει το γρηγορότερο χατ – τρικ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στα πρώτα 23 λεπτά και τους Γκνάμπρι, Σανέ και Μίλερ να ολοκληρώνουν τον θρίαμβο.

Πάρτι η Μπάγερν – Ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι

Η Μπάγερν ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς απέναντι στην Σάλτσμπουργκ, με τον Λεβαντόφσκι μόλις στο πρώτο λεπτό να απειλεί τον Κεν που μπλόκαρε την μπάλα. Οι Αυστριακοί όμως δεν έμειναν πίσω και προσπαθούσαν να χυπήσουν στην αντεπίθεση και στο 2′, μετά την ενέργεια του ταχύτατου Αντεγέμι ο Καπάλντο δεν κατάφερε να νικήσει τον Νόιερ, με τον Κομάν να προλαβαίνει και με προβολή να στέλνει σε κόρνερ την μπάλα.

Οι Βαυαροί ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 12′ κέρδισαν πέναλτι με τον Λεβαντόφσκι μετά από μαρκάρισμα του Βέμπερ στην περιοχή. Ο Πολωνός ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0.

Λίγο αργότερα ο Λέβα κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, με τον Τουρπέν να εξετάζει την φάση και να δείχνει την εσχάτη των ποινών, με τον 32χρονο φορ να εκτελεί ξανά για το 2-0 στο 21′.

Η Μπάγερν όμως δεν σταμάτησε εκεί και δύο λεπτά αργότερα βρήκε και τρίτο τέρμα ξανά με τον Λεβαντόφσκι. Ο Νόιερ έδιωξε στην περιοχή, με τους αμυντικούς της Σάλτσμπουργκ να μην κατραφέρνουν να διώξουν, με τον Πολωνό να προλαβαίνει τον Κεν, να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά σε κενή εστία να γράφει το 3-0, κάνοντας το γρηγορότερο χατ – τρικ στην ιστορία του Champions League.

Στο 31′, η Μπάγερν πίεσε ψηλά την άμυνα της Σάλτσμπουργκ, κέρδισε την μπάλα εκτός περιοχής, με τον Κομάν να βρίσκει τον Γκνάμπρι και τον Γερμανό με ωραίο διαγώνιο σουτ να γράφει το 4-0.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο δεύτερο η Μπάγερν

Η ομάδα του Νάγκελσμαν ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κατάφερε να σκοράρει και πέμπτο τέρμα, με τον Μίλερ να στέλνει με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα. Οι Βαυαροί γύρισαν την μπάλα έξω από την περιοχή, με τον Γερμανό να γυρίζει εξαιρετικά και να εκτελεί τον Κεν για το 5-0 στο 54′.

Η Σάλτσμπουργκ βρήκε το γκολ της τιμής στο 70′ έφυγε στην αντεπίθεση με τον Άρονσον που κουβάλησε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Κίεργκααρντ που με ωραίο σουτ ο 18χρονος έκανε το 5-1.

Ο ρυθμός έπεσε μετά τις αλλαγές των δύο ομάδων, όμως η Μπάγερν δεν σταμάτησε να ψ’αχνει τα γκολ και στο 83′ ο Μίλερ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1 με πλασέ εντός περιοχής.

Το τελικό 7-1 έκανε ο Λιρόι Σανέ στο 86′ ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο για τους Βαυαρούς που πήραν πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Champions League.

Ενδεκάδες: 

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε(66′ Νιανζού), Ερναντέζ(60′ Ουπαμεκανό), Γκνάμπρι(46′ Σαρ), Κίμιχ, Μουσιάλα(66′ Ρόκα), Κομάν(66′ Τσούπο – Μότινγκ), Μίλερ, Σανέ, Λεβαντόβσκι

Σάλτσμπουργκ: Κεν, Κρίστενσεν, Σολέ(46′ Πιατκόφσκι), Βέμπερ, Ούλμερ, Καμαρά(68′ Τιζανί), Καπάλντο, Ζάιβαλντ(46′ Σούτσιτς), Άαρονσον, Αντάμου(61′ Κιέργκααρντ), Αντεγέμι(62′ Σέσκο)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News