Μπάγερν: «Δύσκολα θα κρατήσουμε τον Λεβαντόφσκι»

Η Μπάγερν θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με την διοίκηση να κάνει λόγο για μία δύσκολη υπόθεση

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου,με τον Πολωνό άσο να μην σταματά να… σκοράρει.

Ωστόσο, ο 33χρονος παίκτης φημολογείται έντονα πως θέλει να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Την ίδια στιγμή μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ούτε οι Βαυαροί έχουν κάνει κάποια κίνηση για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Λέβα.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Μπάγερν τονίζει ότι θέλει να κρατήσει τον Πολωνό άσο, όμως είναι μία υπόθεση αρκετά δύσκολη, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να κάνει ξεκάθαρο πωςε ο σύλλογος επιθυμεί να παραμείνει στο δυναμικό του ο Λεβαντόφσκι.

«Θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Δεν έχω την αίσθηση ότι θέλει να φύγει. Θα υπάρξει κοινή απόφαση. Σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ του ίδιου και του συλλόγου», δήλωσε ο Νάγκελσμαν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News