ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ: «Ο περίγυρος της Μπαρτσελόνα να πάει να....» - Αποκάλυψη για Ρονάλντο

Ζεράρ Πικέ: Αν ήμουν πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, θα έστελνα όλο τον περίγυρο να πάει να…., αποκάλυψε επίσης ότι ο Ρονάλντο βρέθηκε κοντά στην Μπαρτσελόνα

O Zεράρ Πικέ εμφανίστηκε στο twitch του φίλου και συνεργάτη του, Ιμπάι Γιάνος και ανέλυσε τα τεκτενόμενα στην Μπαρτσελόνα, την υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ αλλά και την παρουσία του στην εθνική ομάδα. Μίλησε με σκληρά λόγια για τον περίγυρο της ομάδας και αποκάλυψε ότι Ρονάλντο και Βινίσιους βρέθηκαν κοντά στους «μπλαουγκράνα» πριν υπογράψουν στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός των «μπλαουγκράνα» αποκάλυψε:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάποτε βρέθηκε κοντά στην Μπαρτσελόνα, πριν υπογράψει στη Ρεάλ, το ίδιο και ο Βινίσιους». 

Ακόμα είπε: «Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Εμπαπέ και ο Χάαλαντ δεν θα παίζουν στην ίδια ομάδα. Είναι η γνώμη μου, δεν έχω κάποια πληροφορία. Πιστεύω ότι ο Χάαλαντ έρχεται στη La Liga. Θα είναι πολύ καλό για τη La Liga αν παίζουν εδώ. Είναι δύο ποδοσφαιριστές που θα παλεύουν στο μέλλον για τη Χρυσή Μπάλα». 

 

Για τους «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι «θα προσαρμοστούμε σε ό,τι προκύψει. Έχουν έρθει συμπαίκτες που μπορούν να βοηθήσουν πολύ, πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Παράληλα ανέφερε:

«Αν ήμουν πρόεδρος της Μπάρτσα, θα έστελνα όλο τον περίγυρο να πάει να…, θα τους τελείωνα. Είναι τοξικοί. Θα έκανα το σύλλογο πιο μοντέρνο, θα άλλαζα πολλά».

 

 

 

Για τον Ουσμάν Ντεμπελέ παραδέχτηκε:

«Καταλαβαίνω και τα δύο μέρη. Είμαστε σε μια διαπραγμάτευση όπου κινούνται πολλά χρήματα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του. Μακάρι να βρεθεί η καλύτερη λύση». 

Για το αγωνιστικό του επίπεδο, επισήμανε:

«Αν παίξω ένα χάλια ματς, θέλω να μου το πουν. Θέλω να παλέψω ώστε να είμαι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου ξανά».

Παράλληλα, δεν έκλεισε την πόρτα στην επιστροφή του στην «Φούρια Ρόχα» όταν ρωτήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ:

«Δεν κλείνω την πόρτα της εθνικής ομάδας, δεν θέλω να μην είμαι βασικός, αλλά η αλήθεια είναι τώρα που με ρωτάς… δεν το είχα σκεφτεί».

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News