ΤΣΑΒΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: «Δεν έχετε συνειδητοποιήσει πως παίζετε για την Μπαρτσελόνα» (pic)

Από τις φωνές του Τσάβι στο ημίχρονο μέχρι την «νεκρική σιγή» μετά την λήξη του ματς, η χθεσινή εικόνα της «Μπάρτσα» απογοήτευσε…

Η Μπαρτσελόνα είχε εξ αρχής πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην Μπάγερν, αφού χρειαζόταν θετικό αποτέλεσμα στο Μόναχο, ή ήττα της Μπενφίκα από την Ντινάμο Κιέβου. Η ομάδα του Τσάβι ουσιαστικά κυνηγούσε χίμαιρες, ένα θαύμα, έτσι ώστε να μην αποκλειστεί από τη συνέχεια του Champions League.

Τελικά όμως δεν τα κατάφερε και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από τη φάση των ομίλων, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2000-2001.

Η εικόνα της ομάδας στο χθεσινό ματς δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο τον Τσάβι, ο οποίος στα αποδυτήρια τα είπε… έξω από τα δόντια στους πάικτες του! «Μερικοί από εσάς δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει να παίζεις στην Μπαρτσελόνα», είναι κάποια από τα σκληρά λόγια του στο ημίχρονο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Sport».

To ίδιο ρεπορτάζ συνεχίζει, αναφέροντας ότι μετά την λήξη του ματς στα αποσυτήρια υπήρχε «νεκρική σιγή», με τους παίκτες να έχουν χαμηλωμένο το κεφάλι, καθώς δεν δύνανται να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News