ΤΣΑΒΙ ΓΙΑ ΝΤΕΜΠΕΛΕ: «Ή ανανεώνει ή φεύγει τώρα»

Ο Τσάβι παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Copa del Rey και όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Ουσμάν Ντεμπελέ

Ο Τσάβι παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Copa del Rey και όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Ουσμάν Ντεμπελέ:

Για τις συνομιλίες του Γάλλου εξτρέμ και του ατζέντη του, με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», ο Τσάβι τόνισε ότι: «Κι εγώ κάνω αυτή την ερώτηση, αλλά πρέπει να τον ρωτήσεις… Περιμένουμε 5 μήνες τώρα. Δεν θέλω να δείχνω έλλειψη σεβασμού σε κανέναν, αλλά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ή ανανέωση ή να οδηγηθεί στην έξοδο τώρα. Δεν μπορύμε να περιμένουμε άλλο». Σχολιάζοντας το θέμα του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο προπονητής των Καταλανών, επανέλαβε ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη και έκανε αναφορά στα προβλήματα που έχει ο σύλλογος με τους μισθούς των ποδοσφαιριστών: «Πρέπει να σκεφτεί περισσότερο την ομάδα».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News