Τσάβι για Μέσι: «Έχουμε ακόμη επαφές, τον εμψυχώνω με όσα έγιναν στην Παρί»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, ανέφερε πως έχει ακόμη επαφές με τον Αργεντίνο, τον οποίο μάλιστα έσπευσε να εμψυχώσει μετά τον αποκλεισμό της Παρί από την Ρεάλ

Ο Λιονέλ Μέσι δεν βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του ενώ η προσρμογή του στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι δυσκολότερη από όσο νόμιζε. Ωστόσο, δίπλα του έχει πάντα τους καλούς του φίλους από την Μπαρτσελόνα.

Μετά τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος έστειλε μήνυμα στήριξης τόσο στον Μέσι όσο και στον Νεϊμάρ, ήταν η σειρά του Τσάβι να δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξη στον πρώην συμπαίκτη αλλά και φίλο του, Λεό.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, ανέφερε πως έχει ακόμη επαφές με τον Αργεντίνο, τον οποίο μάλιστα έσπευσε να εμψυχώσει μετά τον αποκλεισμό της Παρί από την Ρεάλ.

«Ναι μιλάμε ακόμα με τον Μέσι και μετά τον αποκλεισμό από το Champions League θέλησαν να του στείλω μήνυμα για να τον εμψυχώσω. Η ρεβάνς με την Ρεάλ άλλαξε ολοκληρωτικά στα τελευταία 20-25 λεπτά και είχε γίνει πολύ δύσκολο για την Παρί. Έτσι είναι αυτά τα ματς στο κορυφαίο επίπεδο σε αυτή τη διοργάνωση», δήλωσε ο Τσάβι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News