Μπαρτσελόνα: Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γκάβι, Αραούχο αλλά και Ντεμπελέ

Την χρυσή τομή για να ανανεώσει τα βασικά της… γρανάζια, συνεχίζει να ψάχνει η Μπαρτσελόνα, η οποία δεν μένει μόνο στην ενίσχυση μέσω μεταγραφών.

Οι «μπλαουγράνα» δείχνουν να έχουν ανάβει επίπεδο τόσο με τις μεταγραφές του Γενάρη, όσο και με την πρόσληψη του Τσάβι, ως πρώτου προπονητή. Αυτή η αγωνιστική άνοδος φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο στο κλάσικο, όπου οι Καταλανοί… πάτησαν τους Μαδριλένους μέσα στο Μπερναμπέου.

Η αναμέτρηση αυτή είχε αρκετούς πρωταγωνιστές, με μερικούς απ’ αυτούς να βρίσκονται στη λίστα της Μπάρτσα για την ανανέωση του συμβολαίου τους εδώ και αρκετό καιρό.

Ο λόγος για τους Ντεμπελέ, Γκάβι και Αραούχο. Η περίπτωση του Γάλλου μεσοεπιθετικού είναι η πιο περίεργη, καθώς από εκεί που έδειχνε με τα δύο πόδια εκτός ομάδας, ο Τσάβι τον έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι της Μπάρτσα, όπου και έχει αρχίσει να κάνει απίστευτα πράγματα. Όπως λοιπόν ανέφερε και ο βοηθός προέδρου των Καταλανών, από τη στιγμή που ο Ουσμάν νιώθει άνετε στη Μπάρτσα, γιατί τότε να μην συναντηθούμε με τους εκπροσώπους του, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό τους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις άλλες δύο περιπτώσεις παικτών, τους Αραούχο και Γκάβι, όπου και τόνισε πως και οι δύο είναι χαρούμενοι στον σύλλογο και εμείς, ως Μπαρτσελόνα, κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους ανανεώσουμε τα συμβόλαιά τους.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News