ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σε προχωρημένες επαφές με τον Κρίστενσεν

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τον κεντρικό αμυντικό της Τσέλσι Κρίστενσεν θέλει η Μπαρτσελόνα, για το ερχόμενο καλοκαίρι

Την περίπτωση του Δανού κεντρικού αμυντικού Ανδρέας Κρίστενσεν, εξετάζει για το ερχόμενο καλοκαίρι η Μπάρτσα, με τους «πλαουγράνα» να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον παίκτη.

Την αμυντική γραμμής της ομάδας του θέλει να ενισχύσει ο Τσάβι, με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό να είναι από τις βασικές επιλογές στη μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Ο Κρίστενσεν δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπλε» του Λονδίνου, ένα συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι του 22 και πλέον μπορεί να διαπραγματεύεται με όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Σύμφωνα με τη «Sport» η ομάδα στην οποία βρίσκεται πιο κοντά είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Δανού στόπερ.

Ο Κρίστενσεν σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο δεν θέλει να συνεχίσει σε κάποιον άλλον σύλλογο της Αγγλίας, καθώς σέβεται τη θητεία του στην Τσέλσι και πλέον μένει να φανεί εάν το δημοσίευμα από την Ισπανία, θα επιβεβαιωθεί και ο Δανός θα κατευθυνθεί προς Ισπανία μεριά και πιο συγκεκριμένα την Καταλονία και την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News