ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ο Ντεμπελέ θεωρεί την πρόταση των «μπλαουγκράνα» υποτιμητική και θέλει να φύγει

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει αποφασίσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις των Καταλανών, ενώ ο ίδιος δηλώνει στο περιβάλλον του ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο και ότι του αξίζει ένα συμβόλαιο αντάξιο του επίπεδου του.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει αποφασίσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις των Καταλανών, ενώ ο ίδιος δηλώνει στο περιβάλλον του ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο και ότι του αξίζει ένα συμβόλαιο αντάξιο του επίπεδου του.  

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Ζεράρ Ρομέρο, ο Ουσμάν Ντεμπελέ  ζητά από την Μπαρτσελόνα περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ μεικτά για τα επόμενα πέντε χρόνια, με προμήθειες 20 εκατομμύρια ευρώ για τον ατζέντη του, Μουσά Σισοκό και 20 εκατομμύρια για τον ίδιο. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν πολλές αμφιβολίες ότι κάποιος άλλος σύλλογος μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του, αν και η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος εξτρέμ έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά και υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται να τον ενσωματώσουν το επόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος έχει πρόθεση να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τον καταλανικό σύλλογο. 

Επιπλέον, ο Ρομέρο ισχυρίζεται ότι μετά την άρνηση του Γάλλου να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ο σύλλογος θα αποσύρει την προσφορά του, ενώ δεν θα χρησιμοποιείται από τον Τσάβι. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News