Μπαρτσελόνα: Η σχέση Τσάβι - Ντεμπελέ προκαλεί εντύπωση στα αποδυτήρια

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποτελούσε (και συνεχίζει να αποτελεί για κάποιους) persona non grata για την Μπαρτσελόνα και κυρίως τους οπαδούς της ομάδας τον τελευταίο καιρό, ωστόσο όπως αναφέρει η καταλανική Sport, στην παρούσα φάση η σχέση του Γάλλου εξτρέμ με τον Τσάβι και η αναθέρμανση της σχέσης τους, προκαλεί έκπληξη στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα». 

Ο Ντεμπελέ, που σκόραρε στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε μία ακόμα ποδοσφαιρική παράσταση της ομάδας της Βαρκελώνης, φαίνεται να έχει καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα εναντίον του, ίσως επηρεαζόμενος και από την άφιξη του καλού του φίλου και άλλοτε συμπαίκτη του, Πιερ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Μπαρτσελόνα κατά την απερχόμενη μεταγραφική περίοδο. 

«Ο Τσάβι έχει από κοντά τον Ντεμπελέ και τον βοηθάει σε ό,τι χρειάζεται, κάτι που του έλειψε από τότε που έφτασε στο «Καμπ Νόου» πριν από τεσσεράμισι χρόνια. Ο Τσάβι είναι πάνω από τον Ουσμάν, τις ανάγκες του, τη φυσική του κατάσταση, τις παραμέτρους που προέρχονται από τις ιατρικές υπηρεσίες για την αποφυγή τραυματισμών, τον χρόνο παιχνιδιού του… Και ο Ουσμάν είναι πολύ ευγνώμων για αυτή την προσοχή που του δίνει ο προπονητής», τονίζει το δημοσίευμα και καταλήγει:

«Για τον λόγο αυτό λέει και επαναλαμβάνει ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα και να ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που η αθλητική διοίκηση του συλλόγου δεν βλέπει ευνοϊκά μετά τις διαφωνίες που προέκυψαν κατά τις διαπραγματεύσεις τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Βρισκόμαστε στα τέλη Φεβρουαρίου, απομένει πολύς χρόνος για τα δύο μέρη (σύλλογος και παίκτης) να διατηρήσουν αυτή την απόσταση ή να δουν ότι είναι καλύτερο να ρίξουν γέφυρες και να συζητήσουν πια σε άλλο επίπεδο». 

Mην ξεχνάμε επίσης ότι όταν ανέλαβε ο Τσάβι την τεχνική ηγεσία της ομάδας, είχε τονίσει την πίστη του στην ποδοσφαιρική αξία του Ουσμάν Ντεμπελέ, την ίδια ώρα που ο Τζουάν Λαπόρτα, τον χαρακτήρισε ως καλύτερο παίκτη από τον Κιλιάν Εμπαπέ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News