Μπαρτσελόνα: Έκλεισε τους Καΐκι και Άνγκελο της Σάντος αντί 70 εκ. ευρώ

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να συμφωνήσει με την Σάντος για την απόκτηση των δύο βραζιλιάνικων wonderkids της ομάδας, Καΐκι και Άνγκελο με κόστος 35 εκ. ευρώ για τον καθένα.

Σύμφωνα με την καταλανική «Sport», οι Καταλανοί εκμεταλλεύτηκαν μία δικαστική μάχη που είχαν κερδίσει μέσω της FIFA απέναντι στην Σάντος αναφορικά με την πώληση του «Γκαμπιγκόλ» από την βραζιλιάνικη ομάδα στην Ίντερ

Βλέπετε η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι που απέκτησε τον Νεϊμάρ, κατόρθωσε να συμπεριλάβει στην συμφωνία για την αγορά του Νεϊμάρ, μία οψιόν που τους έδινε προτεραιότητα για την πώληση του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα όταν έρθει η ώρα εκείνη, κάτι που η Σάντος τελικά δεν τήρησε δίνοντάς τον στην Ίντερ.

Η παραβίαση του συγκεκριμένου όρου έφτασε να κοστίσει περισσότερο από 3 εκ. ευρώ, η οποία βρήκε τρόπο να αποφύγει την πληρωμή του συγκερκιμένου ποσού δίνοντας την δυνατότητα στους Καταλανούς να αποκτήσουν τον 18χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Καΐκι και τον 17χρονο Βραζιλιάνο δεξιό εξτρέμ Άνγκελο Γκάμπριελ αντί συνολικά 70 εκ. ευρώ, αν το επιθυμήσουν.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News