Mεταγραφές Ευρώπη: Ο Μπερνάντο Σίλβα που θέλει μόνο Μπαρτσελόνα και η περίπτωση του Ντε Γιόνγκ

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ο Μπερνάντο Σίλβα έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό στο περιβάλλον του αλλά και στην Μάντσεστερ Σίτι, πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες είχε αρκετές συναντήσεις με τους Καταλανούς έτσι ώστε να δει την κατάσταση που επικρατεί στους «μπλαουγκράνα». Ο Χουάν Λαπόρτα έχει ξεκαθαρίσει στον Πορτογάλο πως αποτελεί έναν εκ των στόχων των Καταλανών, όμως τα λεφτά που ζητά η Σίτι είναι απαγορευτικά για τον σύλλογο. Μένει να δούμε εάν οι «πολίτες» σκοπεύουν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και να κάνουν το όνειρο του Σίλβα πραγματικότητα. Ο Τσάβι έχει ξεκαθαρίσει πως θα τον ήθελε στην ομάδα του, ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ντε Γιονγκ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα, αφού οι κόκκινοι διάβολοι έκαναν την υπέρβαση προσφέροντας 80 εκατ. ευρώ. Έτσι οι διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο θέλουν να κάνουν το χατήρι του Τεν Χάαγκ, με τον ποδοσφαιρσιτή πάντως να μην επιθυμεί να αγωνιστεί στην Premier League. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, ενώ και οι αποδοχές του Ολλανδού αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά.

TΣΕΛΣΙ: Να δέσει την άμυνά του με ένα αμυντικό κλάσης θέλει ο Τόμας Τούχελ, μετά την φυγή του Αντόνιο Ρούντιγκερ για την Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι ο Γερμανός έχει κυκλώσει το όνομα του Ματάις Ντε Λιχτ της Γιουβέντους και μάλιστα εκτός από ένα μεγάλο ποσό, προσφέρει και τον Τίμο Βέρνερ ως έμψυχο αντάλλαγμα, ενώ η ιταλική ομάδα έριξε και τον Κρίστιαν Πούλισιτς στο τραπέζι. Πάντως όπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει διαφορετικές βλέψεις, αφού μετά και την αποχώρηση του Κιελίνι, θέλει να χτίσει την άμυνά του πάνω στον Ολλανδό.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΙΛΑΝ: Στο κυνήγι του Νικολό Ζανιόλο βρίσκονται η Γιουβέντους και η Μίλαν. Η Ρόμα και ο Μουρίνιο φυσικά και δεν θέλουν να τον χάσουν, όμως με μία μεγάλη πρόταση δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν. Το συμβόλαιο του 22χρονου εκπνέει το 2024, με τους Ρωμαίους να θέλουν να τον ανανεώσουν και τον ποδοσφαιριστή να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο, όμως ζητά έξι εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που είναι απαγορευτικό. Από την άλλη η Μίλαν προσφέρει cash, 25 εκατ. ευρώ και τους Σαλεμάκερς και Ρέμπιτς για να τον αποκτήσουν.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μίλαν Σκρίνιαρ για το κέντρο της άμυνας βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα προσφέρει 70 εκατ. ευρώ με την Ίντερ να φαίνεται να έχει δεχτεί την πρόταση για να τον παραχωρήσει, ενώ ο παίκτης θα καρπώνεται 7.7 εκατ. ευρώ ετησίως. 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News