Ράγιο Βαγεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Ο Κόκε την ανέβασε ξανά στην τρίτη θέση

Μια ακόμη νίκη, την πέμπτη συνεχόμενη κατάφερε να πάρει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κέρδισε, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόκε που σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, την Ράγιο Βαγεκάνο με 1-0.

Οι «ροχιμπλάνκος» παρότι ερχόντουσαν, με ανεβασμένη ψυχολογία, από μια μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν κατάφεραν να πιάσουν για μια ακόμη αναμέτρηση υψηλά στάνταρ απόδοσης, παρ’ όλα αυτά κατάφεραν και πάλι να πάρουν το τρίποντο.

Η αναμέτρηση ήταν αρκετά ισορροπημένη από τα πρώτα της κιόλας λεπτά, με την Ράγιο να δείχνει πως θα ήθελε να κάνει παιχνίδι, προσπαθώντας να είναι αυτή που θα έχει περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή της, κάτι το οποίο όμως δεν άφησε να συμβεί η Ατλέτικο.

Με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που έδειχναν πιο απειλητικοί στις τελικές τους προσπάθειες, χωρίς όμως να μπορούν να ανοίξουν το σκορ της αναμέτρησης. Το ίδιο όμως συνέβαινε και με την Ράγιο, καθώς ούτε και εκείνη κατάφερε να κερδίσει τον Όμπλακ.

Στο δεύτερο όμως τα πράγματα άλλαξαν και η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά των πρωταθλητών Ισπανίας, καθώς μόλις στο 49ο λεπτό ο Κόκε κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από πάσα του Ζοάο Φέλιξ.

Το γκολ αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους, καθώς η Ατλέτικο θα μπορούσε να παίξει το παιχνίδι που αγαπάει, κάτι το οποίο και προσπάθησε να κάνει, ρίχνοντας όμως περισσότερο την προσοχή στην άμυνα.

Και σε συνδυασμό με την κατοχή της μπάλας, την οποία κατάφερνε να κρατήσει, δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση, καταφέρνοντας στο τέλος, αν και βρέθηκε με 10 παίκτες από το 85ο λεπτό να κρατήσει τη νίκη και το τρίποντο.

Ράγιο Βαγεκάνο (4-2-3-1): Ντιμιτρέφσκι, Μπαλιού, Σουάρεθ, Κατένια, Φραν Γκαρθία, Βαλεντίν, Κομεσάνα, Μπεμπέ, Τρέχο, Γκαρσία, Γκουαρδιόλα

Ατλέτικο Μαδρίτης (3-5-2): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένεθ, Μανταβά, Γιορέντε, Ντε Πολ, Κόκε, Ερέρα, Λόντι, Γκριεζμάν, Ζοάο Φέλιξ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News