ΛΟΥΪΣ ΣΟΥΑΡΕΣ: Μετά τον Κουτίνιο, πάει και αυτός στον Τζέραρντ

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Λουΐς Σουάρες σκέφτεται να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι και να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League. Συγκεκριμένα, να φορέσει τη φανέλα της Άστον Βίλα του άλλοτε συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Λουΐς Σουάρες σκέφτεται να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι, που λήγει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League. Συγκεκριμένα, να φορέσει τη φανέλα της Άστον Βίλα του άλλοτε συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, πέρυσι έκανε μία εκπληκτική χρονιά με τους «ροχιμπλάνκος», αντίθετα με τη φετινή σεζόν, που έχει μόλις 9 γκολ σε 27 αγώνες. Τα διεθνή Μέσα αναφέρουν ότι ο 34χρονος φορ έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από άλλες ομάδες, προκειμένου να επιστρέψει στην Premier League και την Άστον Βίλα. 

 

Πρόσφατα, ένας άλλος άλλοτε «Red» που αγωνίστηκε στην αγγλική ομάδα με τον Τζέραρντ, ο Φελίπε Κουτίνιο ενσωματώθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Άστον Βίλα από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο, σκοράροντας και οδηγώντας τους «villagers» στην ισοπαλία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News