Ντιέγκο Σιμεόνε: «Όλα λειτούργησαν υποδειγματικά, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

«Όλα λειτούργησαν υποδειγματικά, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου» τόνισε ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά την πρόκριση της ομάδας του στους «8» του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Εμφανώς ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, στις δηλώσεις του, μετά την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν τη νίκη στο Old Trafford και συνάμα το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως όλα όσα είχε σχεδιάσει βγήκαν στο υπέρτατο βαθμό από τους παίκτες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης δήλωσε:

«Τι βραδιά! Η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε. Αμυνθήκαμε με το σωστό τρόπο και όταν βρίσκαμε την ευκαιρία βγαίναμε γρήγορα στην επίθεση. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για τους παίκτες μου. Η ομάδα έκανε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της και κατακτήσαμε δίκαια τη μεγάλη αυτή πρόκριση κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Ξεκινήσαμε με σύστημα 5-3-2, στη συνέχεια παίξαμε 5-4-1 και όλα λειτούργησαν υποδειγματικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: «Βροχή» αντικειμένων στον Σιμεόνε μετά την πρόκριση στο «Ολντ Τράφορντ»
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-1: Τα highlights της επικής πρόκρισης των «ροχιμπλάνκος»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News